Dağıtıma cıktıysa cok yüksek ihtimal bugun gelircumartesi bugun saat 14:00 a kadar teslim edilcekti teslim edilmedi müşteri hizmetleri telefonu acmıyor şube bugun gelicek dedi gelmedi hala pazartesiyemi aksadı
Yüksek ihtimal eline ulasır saatlerde gecikme vs olabiliyor bazensabah saat 9 da cıktı bana en geç saat 14:00 a kadar teslim edilcek dendi bi ses soluk yok
benim mouse akşam 8 de gelmişti. Dağıtıma çıktıysa gelirinşallah
büyük bi kargo değil ya pazar günü nasıl teslim edilmiş vala hayret ettim rezillik bu amakargo göre değişiyor akşam gelenler var sakin ol benim arkadşaım geçen hafta pazar günü geldi şaşırdım yani
mesai dolayı bence şu kara cuma yüzünde dağıtım geç oluyor, yolda aras kargo depoda görmüştüm bi görsen baya ürün doluydu çalışanlara sabır dilerimbüyük bi kargo değil ya pazar günü nasıl teslim edilmiş vala hayret ettim rezillik bu ama
çalışanlar bide asgeri ücrete yapıyor o işi iyi sabırlıinsanlar müşterilerle uğraşıyolar bidemesai dolayı bence şu kara cuma yüzünde dağıtım geç oluyor, yolda aras kargo depoda görmüştüm bi görsen baya ürün doluydu çalışanlara sabır dilerim
pazartesi gelir harbiden geç oldu benim de kargom güya bugün gelecekti de işte dalga dümenBu saaten sonra gelmez sanırım