🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Bana hiç denk gelmedi
Bana hiç denk gelmedi
Benim apex'de PTT ile gelecek, şubeye geldiği gibi gidip alacağım dağıtımı beklersem ürünün modası geçer.bırşey aldım ptt ıstanbuldan getirmiyor
Ptt gömdüğünüz kadar kötü değil geçen hafta ki temudan siparişlerimin birisini ptt birisini aras aynı gün teslim aldı 3 gün sonra aynı gün teslim ettiler.Benim apex'de PTT ile gelecek, şubeye geldiği gibi gidip alacağım dağıtımı beklersem ürünün modası geçer.
Ptt gömdüğünüz kadar kötü değil geçen hafta ki temudan siparişlerimin birisini ptt birisini aras aynı gün teslim aldı 3 gün sonra aynı gün teslim ettiler.
yo rezaleetPtt gömdüğünüz kadar kötü değil geçen hafta ki temudan siparişlerimin birisini ptt birisini aras aynı gün teslim aldı 3 gün sonra aynı gün teslim ettiler.
apexi geldimi nasıl alabiliriz tr ye giriş yapmıyormuş galibaBenim apex'de PTT ile gelecek, şubeye geldiği gibi gidip alacağım dağıtımı beklersem ürünün modası geçer.
Benimki PTT'de ilçeler arası dağıtımda. Pazartesi dağıtıma çıkar büyük ihtimalle, çıkmazsa ben kendim gidip şubeden alacağım. TR'ye geldi çoktan.apexi geldimi nasıl alabiliriz tr ye giriş yapmıyormuş galiba
anladım sipariş edeli kaç gün oldu bende arıyorum gelmicek sanırsam mecburi sarı site yada facebooka kalcaz gibiBenimki PTT'de ilçeler arası dağıtımda. Pazartesi dağıtıma çıkar büyük ihtimalle, çıkmazsa ben kendim gidip şubeden alacağım. TR'ye geldi çoktan.
PTT diğer kargolara göre çok daha ucuz bu bile yavaşlığını kapatır.yo rezaleet
Ben satıcı firma vs olmadığımdan kaç TL vs olduğuyla ilgilenmiyorum açıkçası. Daha önce iyi deneyimlerim olmadı. Şu an bir ürün gönderecek veya alacak olsam en son tercih edeceğim firma olur herhalde.PTT diğer kargolara göre çok daha ucuz bu bile yavaşlığını kapatır.
17 Kasım pazar sipariş verdim.anladım sipariş edeli kaç gün oldu bende arıyorum gelmicek sanırsam mecburi sarı site yada facebooka kalcaz gibi
Tabii olabilir ben ilçede yaşıyorum burada sadece ptt şubesi var o yüzden bana çok yardımcı oluyor , Yurtiçi veya mng şubesi olsa iyi olurdu.Ben satıcı firma vs olmadığımdan kaç TL vs olduğuyla ilgilenmiyorum açıkçası. Daha önce iyi deneyimlerim olmadı. Şu an bir ürün gönderecek veya alacak olsam en son tercih edeceğim firma olur herhalde.