Neler Yeni

Yardım MNG kaça kadar gonderim yapıyor ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,859
İsim
Mert Can Ergün

şahin doğan

80+ Platinum

yaman..k

80+ Silver
Benim apex'de PTT ile gelecek, şubeye geldiği gibi gidip alacağım dağıtımı beklersem ürünün modası geçer.
Ptt gömdüğünüz kadar kötü değil geçen hafta ki temudan siparişlerimin birisini ptt birisini aras aynı gün teslim aldı 3 gün sonra aynı gün teslim ettiler.

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
apexi geldimi nasıl alabiliriz tr ye giriş yapmıyormuş galiba
Benimki PTT'de ilçeler arası dağıtımda. Pazartesi dağıtıma çıkar büyük ihtimalle, çıkmazsa ben kendim gidip şubeden alacağım. TR'ye geldi çoktan.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe Taş
Benimki PTT'de ilçeler arası dağıtımda. Pazartesi dağıtıma çıkar büyük ihtimalle, çıkmazsa ben kendim gidip şubeden alacağım. TR'ye geldi çoktan.
anladım sipariş edeli kaç gün oldu bende arıyorum gelmicek sanırsam mecburi sarı site yada facebooka kalcaz gibi

şahin doğan

80+ Platinum
PTT diğer kargolara göre çok daha ucuz bu bile yavaşlığını kapatır.
Ben satıcı firma vs olmadığımdan kaç TL vs olduğuyla ilgilenmiyorum açıkçası. Daha önce iyi deneyimlerim olmadı. Şu an bir ürün gönderecek veya alacak olsam en son tercih edeceğim firma olur herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım sipariş edeli kaç gün oldu bende arıyorum gelmicek sanırsam mecburi sarı site yada facebooka kalcaz gibi
17 Kasım pazar sipariş verdim.

yaman..k

80+ Silver
Ben satıcı firma vs olmadığımdan kaç TL vs olduğuyla ilgilenmiyorum açıkçası. Daha önce iyi deneyimlerim olmadı. Şu an bir ürün gönderecek veya alacak olsam en son tercih edeceğim firma olur herhalde.
Tabii olabilir ben ilçede yaşıyorum burada sadece ptt şubesi var o yüzden bana çok yardımcı oluyor , Yurtiçi veya mng şubesi olsa iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,978
Üyeler
164,079
Son üye
Metehacalk
Top Bottom