D disguise 80+ Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 10 22 Nisan 2025 #1 merhaba. baslikta yazdığı gibi mobil icin kablolu kulaklik ariyorum. genellikle discord voice icin kullanilicak butce 1k civari tesekkurler simdideen
merhaba. baslikta yazdığı gibi mobil icin kablolu kulaklik ariyorum. genellikle discord voice icin kullanilicak butce 1k civari tesekkurler simdideen
enes.exe Cezalı 80+ Bronze Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 1,570 Reaksiyon skoru 740 23 Nisan 2025 #2 Kulakiçi arıyosan MOONDROP CHU II DSP Type-C In-ear Headphone shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here. shenzhenaudio.com Micsiz versiyonunu kullandım ses kalitesi gayet iyi ama mici nasıldır pek bilmiyorum
Kulakiçi arıyosan MOONDROP CHU II DSP Type-C In-ear Headphone shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here. shenzhenaudio.com Micsiz versiyonunu kullandım ses kalitesi gayet iyi ama mici nasıldır pek bilmiyorum