Neler Yeni

MOBİL İÇİN KULAKLIK ÖNERİ

Rosanigra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tezcan Özdemir
Bütçe
400
Telefondan ve bilgisayardan silah oyunları oynuyorum daha önceden gamepower jin aldım sesi biraz az geldi bana 7.1 özelliğininde bir işe yaradığını düşünmüyorum öneride bulunanların çoğu streo kulaklıkların yeterli olduğunu söylüyorlar önericeğiniz kulaklık varmı uygun fiyata olursa güzel olur
Bütçe : 100-400
Jbl kulaklıklarını almayı düşünüyorum
Kulak içi ve kulak üstü olabilir

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
James Donkey 710 var bende ,%30 da falan kullanıyorum %100 yapınca sesi kulaklığı çıkartıp yatağa koyuyorum ordan bile geliyor sesi rahatca çoğu şarkıda.Tavsiye ederim (2 yıl oldu alalı)(daha 1 hafta önce ped kısmında ufak bir çizik oluştu o kadar)

400tl bütçen varsa daha kibar başka bir model alabilirsin.Biraz okkalı duruyor :D (Ağırlık yada kafadan kayma gibi bir durum söz konusu değil ama)

Rosanigra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tezcan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
James Donkey 710 var bende ,%30 da falan kullanıyorum %100 yapınca sesi kulaklığı çıkartıp yatağa koyuyorum ordan bile geliyor sesi rahatca çoğu şarkıda.Tavsiye ederim (2 yıl oldu alalı)(daha 1 hafta önce ped kısmında ufak bir çizik oluştu o kadar)
Kanka James Donkey 712 kullandım gamepowerdan önce telefonada takılabilecek bir şey arıyorum corsair hs60 pro kullandım oda kulağımı aşırı derece rahatsız ediyordu

Rosanigra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tezcan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varmı başka önerileriniz

Top Bottom