Oyunun serveri veya sizin internetiniz ile alakalı ben mobil veri ile wild rift oynuyorum bende sıkıntı yok.Wifi den bağlansamda telefondan internet açsamda ping olmaya başladı yeni olmaya başladı 2 gündür oynuyamıyorum nasıl çözebilirim.
Bendede sıkıntı yoktu arkadaşımın evinde wifi bağlandım aynı sorun vardı çözemedimOyunun serveri veya sizin internetiniz ile alakalı ben mobil veri ile wild rift oynuyorum bende sıkıntı yok.
Serverlarda problem vardır muhtemelenWifi den bağlansamda telefondan internet açsamda ping olmaya başladı yeni olmaya başladı 2 gündür oynuyamıyorum nasıl çözebilirim.
Dostum üşenmezsen modeme reset atıp oyunu silip yüklemeyi dene şuan ben denedim ms ile ilgili bir problem yok bursa bölgesindeyimHiç bir şekilde düzelmiyor. Oyun içi ayarlardan ağ kontrol et diyince normal ama ordan çıkınca sağ üste 140 ms oluyor.
Hocam test et var ayarlardan ordan normal yeşil gözüküyor ama ana menüye dönünce 150 ms oluyor hemen sildim yükledim fayda etmedi malesef.Dostum üşenmezsen modeme reset atıp oyunu silip yüklemeyi dene şuan ben denedim ms ile ilgili bir problem yok bursa bölgesindeyim
Evet mobil veride aynı garipBüyük ihtimalle internet sağlayıcından o zaman arkadaşın ile aynı internet sağlayıcısını mı kullanıyorsunuz. Gerçi mobil veride de aynı dedin