MOBIL OPERATOR DEGISIKLIGi

En ucuzu yine vodafone demişsin TT ile bir karşılaştır istersen geçen en ucuz TT idi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sen paylaşmıştın tarifeyi.
evet, paylaşmıştım. aralarından en ucuzu Vodofone demek istiyorum. zaten Türk Telekom'un fiyatlarından dolayı Vodofone'a geçtim.

iyi mi tam bilmiyorum ama turkcell istasyonlarını kullanan netgsm var bir de onu araştır
Türkcell den çok uyguna satış yaptığı için türkcell yeni abone alımına kapattı yasalara aykırı olarak.

Önceden geçtiysen kullanabiliyorsun hala.
Hem diğer operatörler 1kb veriyi 100kb işlerken netgsm 64kb olarak işliyor ayrıca türkcell in kaliteli sinyali olması cabası.

evet, paylaşmıştım. aralarından en ucuzu Vodofone demek istiyorum. zaten Türk Telekom'un fiyatlarından dolayı Vodofone'a geçtim.
Sorma valla ya TT de 470 TL ye indirim yaptık diye 40 gb 2000 dk 250 sms sosyal medya sınırsız diye geçirdiler bir baktım 100 TL daha ucuza yeni müşteriye veriyorlar dedim koyun mu güdüyonuz hani indirim vardı. Şikayet ettim 100 TL daha indirdiler illa şikayet edip cingar çıkarmak lazım bu operatörlere cidden.

Sorma valla ya TT de 470 TL ye indirim yaptık diye 40 gb 2000 dk 250 sms sosyal medya sınırsız diye geçirdiler bir baktım 100 TL daha ucuza yeni müşteriye veriyorlar dedim koyun mu güdüyonuz hani indirim vardı. Şikayet ettim 100 TL daha indirdiler illa şikayet edip cingar çıkarmak lazım bu operatörlere cidden.
bana göre hiçbiri kulanılmaz. ama mecburuz

Evet doğru geçen deprem oldu belli süre şebekeler çekmemiş sanırım verilen onca paraya yazık bu operatörler işini düzgün yapmıyor.
aynı durumu kendileri yaşasa uygulamanın ana ekranına "yardım" diye yazar

Arkadaşlar aktif Vodafone kullanıyorum taahutum bitti, yeni yapılandırma için ücreti çok yüksek tutuyorlar hattımı aktarmak istiyorum Türkcell, turktelekom , bimcell vb tavsiyesi olan var mi
ben de turk telekomdaydım geçen ay taahhütüm bitmişti, yeni tarifler çok pahalıydı ben de turkcelle faturasız olarak geçtim sonrasında turk telekoma yeni kampanya geldi numarasını taşıyana 40 gb 300 tl ye aldım, turkcelle de cayma bedeli ödemek durumunda kalmadım faturasız geçiş yaptıgım için

Geri