Mobil Programlama

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar ben Yazılım dili öğrenmek istiyorum mobilde program geliştirmek için C# İle android'de program yazılır mı yoksa Java mı öğrenmeliyim

Arkadaşlar ben Yazılım dili öğrenmek istiyorum mobilde program geliştirmek için C# İle android'de program yazılır mı yoksa Java mı öğrenmeliyim
Telefondan anca videolar falan izleyebilirsin mutlaka bir pcye alman gerek

Pc'm var zaten Pcden uygulamayı yazıcam ama Android için yani Android uygulama yazmak istiyorum

Onuda pcden yapmalısın
Sen beni yanlış anladın Ben uygulamayı Bilgisayardan yazıcam zaten Rx570 r3 1300x li bir bilgisayarım var yazılım dili öğrenip bu bilgisayardan uygulamayı yazmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KRAL JAVA ÖĞREN
C# ÖYLE DESTEĞİ YOK Xamarin VAR DA ODA KARMANÇORMAN BİŞEY...
Java öğrenmek için sence udemy kursu almalımıyım parayla yoksa güzel anlatan ücretsiz kurslar varmıdır

Sen beni yanlış anladın Ben uygulamayı Bilgisayardan yazıcam zaten Rx570 r3 1300x li bir bilgisayarım var yazılım dili öğrenip bu bilgisayardan uygulamayı yazmak istiyorum

Java öğrenmek için sence udemy kursu almalımıyım parayla yoksa güzel anlatan ücretsiz kurslar varmıdır
Haa kusura bakma udemyde ki ücretsiz kursları kovalayabilirsin veya youtubedede videoları var

bende ogreniyorum
Youtube udemy sonra kitap yabnci kaynak vs yeterki arastir....

Geri