440 Liraya Türkcell 40 GB varVodafonedaydim 2 yıldır taahhüdüm bitti tarifemin fiyatı 621lira oldu. 400liraya kadar uygun fiyatlı tarife bilgisi olan var mi ? ((Hattımı değiştirebilirim))
Türktelekom yıldızlı günler kampanyaları oluyor bir araştır şu an varsa geçebilirsin. Sınırsız sosyal medyayı paketler o fiyatlara falan geliyorVodafonedaydim 2 yıldır taahhüdüm bitti tarifemin fiyatı 621lira oldu. 400liraya kadar uygun fiyatlı tarife bilgisi olan var mi ? ((Hattımı değiştirebilirim))
Vodafonedaydim 2 yıldır taahhüdüm bitti tarifemin fiyatı 621lira oldu. 400liraya kadar uygun fiyatlı tarife bilgisi olan var mi ? ((Hattımı değiştirebilirim))
Arkadaşın dediği gibi her sene sonu genellikle oluyor türkcelle birlikte yapıyorlar.Türktelekom yıldızlı günler kampanyaları oluyor bir araştır şu an varsa geçebilirsin. Sınırsız sosyal medyayı paketler o fiyatlara falan geliyor
Hangi paketmiş o440 Liraya Türkcell 40 GB var
Hangi paketmiş o
Hangi paketmiş o
Gecen sene köntörlüden geçtim kampanyalı 20+20=40 gb şeklinde 290 lira +15 tl telsiz kullanim ücreti (tabi ben onu naysla geri aliyorum) son 2 ay kaldı beni güzel bir şey edecekler 1 senedir beleşe kullaniyomAlıntıyı görüntüle
Benim mobilde görünüyor ama pahalı dayı ya her ay 500 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
440 a 40GB veriyor 490 a 70GB
Ben daha da ucuza kullanıyorum kral 20+20=40 210TL TurkcellGecen sene köntörlüden geçtim kampanyalı 20+20=40 gb şeklinde 290 lira +15 tl telsiz kullanim ücreti (tabi ben onu naysla geri aliyorum) son 2 ay kaldı beni güzel bir şey edecekler 1 senedir beleşe kullaniyom
TT burda cekse alicamda cekmiyor geçen babam aldı sırf vodafondan 20 lira ucuz diye aldığına pişman oldu ne evde çekiyor ne iş yerindeBen daha da ucuza kullanıyorum kral 20+20=40 210TL Turkcell
Beni aynı tarife için 2-3 kere aradılar 440TL den devam edelim diyorlar da çok pahalı aga
Yıl sonu değil bazen her ay bile geliyor yıldızlı günler. İhtiyacı olan varsa takip etsinArkadaşın dediği gibi her sene sonu genellikle oluyor türkcelle birlikte yapıyorlar.
Geçen sene sonu beraber yaptıklarında yanlış hatırlamıyorsam sınırsız sosyal medya 240-250 liraydı TT.
Ben 40GB türkcell geçmiştim 210TL ye.Beklemeni tavsiye ederim yine olur tahminimce.
TT burda cekse alicamda cekmiyor geçen babam aldı sırf vodafondan 20 lira ucuz diye aldığına pişman oldu ne evde çekiyor ne iş yerinde