1 k eksik sansima tukureyim ya
Vala aglicam sinirden apu alayım dedim bu çıktı şimdide 1 k eksik çıktı neyse başka zamana artık yapacak bir şey yokBu fiyatlara gtx hatta ekran kartsiz sistemlsr varken bu gayet alinabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bende de 10k eksik 10k at ben alim bari kejxkdjdjd
İkinci elde 750 ti sistemlere 15 k diyorlar.dBu fiyatlara gtx hatta ekran kartsiz sistemlsr varken bu gayet alinabilir
Reis bende de 10k eksik 10k at ben alim bari kejxkdjdjd
bu ne la tüm parçaları dibine kadar kısmış sistem çıkardım diye geçiniyorITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Gayet iyi sistem. 13K ya RTX 3060 gücünde sistem bulamazsın.bu ne la tüm parçaları dibine kadar kısmış sistem çıkardım diye geçiniyor
Ne anlatıyon laAsus Z97 Pro Gamer i5 4670, Asus Rog Strix RX 580, 600 watt PSU, 1 TB SSD, 16 GB RAM gibi kaliteli parçalara sahip güzel bir sistem. Alacaksan DDR4’ün kralını al, almayacaksan DDR3’ün kralını al diye bir söz var. Emin ol ki, senin sisteminden daha yüksek FPS ve kalite alacaksın. fakat üsteki sitemi al benimki riskli
tabi oda var alınır mı alınırÖzelleştirme seceneerine 12400F koymamak ayıptır ya.
Gayet iyi sistem. 13K ya RTX 3060 gücünde sistem bulamazsın.
O sözü söyleyene bişey derdim de neyseAsus Z97 Pro Gamer i5 4670, Asus Rog Strix RX 580, 600 watt PSU, 1 TB SSD, 16 GB RAM gibi kaliteli parçalara sahip güzel bir sistem. Alacaksan DDR4’ün kralını al, almayacaksan DDR3’ün kralını al diye bir söz var. Emin ol ki, senin sisteminden daha yüksek FPS ve kalite alacaksın. fakat üsteki sitemi al benimki riskli
Adam 10 Nesil önceki işlemciyi önerdi ya la.Asus Z97 Pro Gamer i5 4670, Asus Rog Strix RX 580, 600 watt PSU, 1 TB SSD, 16 GB RAM gibi kaliteli parçalara sahip güzel bir sistem. Alacaksan DDR4’ün kralını al, almayacaksan DDR3’ün kralını al diye bir söz var. Emin ol ki, senin sisteminden daha yüksek FPS ve kalite alacaksın. fakat üsteki sitemi al benimki riskli