Neler Yeni

ModArt Bombastic vs Phoenix 4060 V2 vs Enis Sallow

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Bütçe
30000
Merhaba. Aşağıdaki 3 sistemden bir tanesini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Monitör olarak da bunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Burak
Merhaba. Aşağıdaki 3 sistemden bir tanesini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Sİstem kesinlikle enis sallow monitor desen gerçekten iyi ama fiyatı baya tuzlu 3000 4000 civarı samsung monitör öneririm daha özellikli tabi senin tercihin

Sistem olarak Enis sallow,ama monitör pahalı geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem olarak Enis sallow,ama monitör pahalı geldi bana
Hocam 2K ve 165 Hz olduğu için tercih etmiştim. Enis sallow'da kasa hakkında emin olamadım sadece, ramleri 16x2 yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sİstem kesinlikle enis sallow monitor desen gerçekten iyi ama fiyatı baya tuzlu 3000 4000 civarı samsung monitör öneririm daha özellikli tabi senin tercihin
Sistem hakkında kasa öneriniz var'mı hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
beyler ekran kartı windforce asla alınmaz piyasada asus yada benzeri kartlardan almaya çalışın windforceların ısı değerleri çok yüksek pişman olabilirsiniz.

Hocam 2K ve 165 Hz olduğu için tercih etmiştim. Enis sallow'da kasa hakkında emin olamadım sadece, ramleri 16x2 yaptım.

Sistem hakkında kasa öneriniz var'mı hocam?
Kasa banada çok kötü geldi,psu güven vermiyor birde, düzeltmek içinde fazla seçenek koymamışlar biraz daha bütçe çıkmak zorundasınız kasa psu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
itopyada KUARK-BUDGET adlı kasayı alıp işlemciyi 12400f ve kasayı değiştirip 20.5k civarına sistemi adam hale getirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopyada KUARK-BUDGET adlı kasayı alıp işlemciyi 12400f ve kasayı değiştirip 20.5k civarına sistemi adam hale getirebilirsiniz.
Hocam o sistemde güzelmiş bu sistemi aslında ddr5 olduğu için istemiştim, ekran kartı o kadar sıkıntı olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
1727625917925.png

Seçenekler böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
Hocam o sistemde güzelmiş bu sistemi aslında ddr5 olduğu için istemiştim, ekran kartı o kadar sıkıntı olur mu?
hocam youtube üzerinden testleri var eğer hikayeli +AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız minumum 74-76 lerde gezicek bir kart oda şimdiki zaman için konuşuyorum sürekli detaylı temizlik yapıp kartın nefes alabileceği bir ortam gerekli asusun dual kartları yada rog strix modelleri 65 derecelere bile gelmiyor.

msı almanız çok güvenli olur gamebooster ile ilgili çok bir bilgim yok lakin msı kendini bu konularda kanıtlamıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
hocam youtube üzerinden testleri var eğer hikayeli +AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız minumum 74-76 lerde gezicek bir kart oda şimdiki zaman için konuşuyorum sürekli detaylı temizlik yapıp kartın nefes alabileceği bir ortam gerekli asusun dual kartları yada rog strix modelleri 65 derecelere bile gelmiyor.
Ciddi bir sıkıntı yaşamam gibi geliyor ya siz ne diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,197
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom