Teşekkür ederim dostumHayırlı olsun
hocam nasıl aldınız?,almaya çalıştığım ama taksit seçeneği gözükmedi.Teşekkür ederim dostum
Ben peşin aldım dostum oralara hiç bakmadım stok biter diye ama stok halen var yine de erken sipariş verenlerden olmak daha iyi daha erken gelecektir.hocam nasıl aldınız?,almaya çalıştığım ama taksit seçeneği gözükmedi.
Nasıl yaptin knk tek çekimde almak istiyorum bendeBen peşin aldım dostum oralara hiç bakmadım stok biter diye ama stok halen var yine de erken sipariş verenlerden olmak daha iyi daha erken gelecektir.
Hocam şimdi alırım nasıl yapildigıni söylersenizBen peşin aldım dostum oralara hiç bakmadım stok biter diye ama stok halen var yine de erken sipariş verenlerden olmak daha iyi daha erken gelecektir.
Hocam aktif değildim k.b. sistemle alakalı birşeylere bakıyordum zor değil sepete ekleyin hesabınız varsa girin ben önceden adres ayarlamistim kredi kartı bilgilerinizi girin bitti gitti bir zorluk yok dümdüz aldım.Nasıl yaptin knk tek çekimde almak istiyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi alırım nasıl yapildigıni söylerseniz
Taksit sayısı seçilmemiş diyor hocamHocam aktif değildim k.b. sistemle alakalı birşeylere bakıyordum zor değil sepete ekleyin hesabınız varsa girin ben önceden adres ayarlamistim kredi kartı bilgilerinizi girin bitti gitti bir zorluk yok dümdüz aldım.
Alabilirseniz haber verin hocam aklım sizde kaldı.Nasıl yaptin knk tek çekimde almak istiyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi alırım nasıl yapildigıni söylerseniz
Bende sorun yoktu dümdüz girdim aldımTaksit sayısı seçilmemiş diyor hocam
Havale yapsam nasıl olur hocamAlabilirseniz haber verin hocam aklım sizde kaldı.
Bilmiyorum dostum ben dümdüz tek çekim aldım kart bilgilerimi girdim aldım başka işlem yapmadım havale ile alan görmedim Google'a bakarsanız havale ile nasıl alınır veya alınır mı öğrenirsiniz benim de pek bilgim yok.Havale yapsam nasıl olur hocam