Furkanozr
80+ Silver
Valla modart abimiz biraz abartmış ozaman Bunu alacağıma Dünkü 1660ti sistemi alırdımBen de konuştum kendisiyle. Ben de bu bilgiyi doğruluyorum
Valla modart abimiz biraz abartmış ozaman Bunu alacağıma Dünkü 1660ti sistemi alırdımBen de konuştum kendisiyle. Ben de bu bilgiyi doğruluyorum
ben de konuştum ama bu bilgiyi doğrulamıyorumBen de konuştum kendisiyle. Ben de bu bilgiyi doğruluyorum
Fiyat bilgisi yanlış Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür Bu akşam yayında olacak görürsünüz.Ben de konuştum kendisiyle. Ben de bu bilgiyi doğruluyorum
Dereyi görmeden söylentiler ile paçayı sıvamayın benceValla modart abimiz biraz abartmış ozaman Bunu alacağıma Dünkü 1660ti sistemi alırdım
Abi ekran kartı rx 580 mi olucak?Fiyat bilgisi yanlış Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür Bu akşam yayında olacak görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dereyi görmeden söylentiler ile paçayı sıvamayın bence
Yok abim o anlamda söylemedim dünkü 2 arkadaş kesin 12100F ve rx580 9K ya gelicek dedi sana güvenimiz tam herzamanFiyat bilgisi yanlış Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür Bu akşam yayında olacak görürsünüz.
Evet youtube yorumuna yazmış işlemci de sanırım i3 12100fAbi ekran kartı rx 580 mi olucak?
Fiyat bilgisi yanlış Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür Bu akşam yayında olacak görürsünüz.
güzel sistem bu arada bence bunu alan kişi ileride upgrade yapabilir9k, İ3 12100f + rx580. Levon abim açıklar akşam
9Kdan az olacak muhtemelen fiyat bilgisini yanlış dedi levon abi. Eğer azsa zaten kasanın ekran kartsız ederi 6-7 bin civarında olur. O yüzden 9 dan azsa çok iyi bir fırsat olmuş olurRx580 koyarsa cidden alacak olan var mı bilmiyorum ekran kartı 6 aya ölür günümüzde ki oyunlar ile nerdeyse sene kaç olmuş 9k gibi bi sistem yaparsa ve onda Rx580 olursa hiç almayın derim işlemciye aldanıp
Niye rtx2060 değil ya dlss olsun en azindanFiyat bilgisi yanlış Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür Bu akşam yayında olacak görürsünüz.