Neler Yeni

📢 Modart - PC Kolik Hazır Sistemler Gelmiş 📢

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Örnek veriyorum şu ürünü alsam ekran kartını satsam, üstüne koyup 4060 alsam aynı paraya gelir ve Psu daha iyi olur. 12400F'e yükseltince yine avantajlı oluyo. https://www.vatanbilgisayar.com/int...-3060-ventus-12gb-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Varsayımlar ile kafa karışıklığıni kim ister onu sat bunu al millet uğraşmaz böyle şeyler ile eskiden onu al bunu sat bunu koy çok yapılırdı artık eskide kaldı böyle durumlar parası olan sıfır alıp çıkıyor ikinci el piyasasi da azaldı sıfır sistemlerin çoğalması ile birlikte

burakdiA

80+
Varsayımlar ile kafa karışıklığıni kim ister onu sat bunu al millet uğraşmaz böyle şeyler ile eskiden onu al bunu sat bunu koy çok yapılırdı artık eskide kaldı böyle durumlar parası olan sıfır alıp çıkıyor ikinci el piyasasi da azaldı sıfır sistemlerin çoğalması ile birlikte
Yok normalde millet Rampage ve Powerboost gibi psuları görünce c4 diye zıplar. Ama kimse ses etmiyor hayret. Evet millet uğraşmayı sevmiyor artık o yüzden araya kaynatıveriyorlar.

Gurkanpiro

80+ Gold
Yok normalde millet Rampage ve Powerboost gibi psuları görünce c4 diye zıplar. Ama kimse ses etmiyor hayret. Evet millet uğraşmayı sevmiyor artık o yüzden araya kaynatıveriyorlar.
dostum 500 lıra verıp msı yapılır 3060 ventus modelını pc bılen bırı asla tercıh etmez olu fıyata koymazsan tabii ki

burakdiA

80+
dostum 500 lıra verıp msı yapılır 3060 ventus modelını pc bılen bırı asla tercıh etmez olu fıyata koymazsan tabii ki
Özelleştirmelere bakmadım pardon. O şekilde alınır evet.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bizim dükkanda 12 senelik PC var içinde dente marka PSU var elektrik gidiyor geliyor vs 12 senedir tık yok 😂 kalitesiz olabilir ama çöp diyemeyiz

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Joga Bonito
yükseltme seçenekleri kötü. yoksa bi kasa psu değiştirip bi de depolamayı 1tb yapıp alınabilirdi.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
5 yıl boyunca bakım garantisi de veriyor PC Kolik haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına göre muamele yapalım knka 5600/4060 için 20k güzel fiyat
Eyvallah güzel sistem ama rampage kullanmaktansa 20.500 yapar daha eli ayağı düzgün marka kullanırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,212
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22