LaketrooS
80+ Silver
Yok estağfurullah. Niye kızdın ki öyle demek istemedim.Niye açılmasın ki yasak mı birinin yaptığı emeğe saygı göstermek kötü bir şey mı
Yok estağfurullah. Niye kızdın ki öyle demek istemedim.Niye açılmasın ki yasak mı birinin yaptığı emeğe saygı göstermek kötü bir şey mı
Nereye yazsaydimYok estağfurullah. Niye kızdın ki öyle demek istemedim.oraya yazsan sanki daha iyi olurdu
Neler yeniyeNereye yazsaydim![]()
Oralara yazamadım ya daha doğrusu nasıl yazacağımı bulamadımNeler yeniye
NpOralara yazamadım ya daha doğrusu nasıl yazacağımı bulamadım
Ya gün geçtikçe sistemler eskiye göre fiyat performans olmaktan mümkün olduğunca uzaklaşıyor çünkü dolar arttıkça fiyatlar artıyor sistemler her ne kadar orta segment vs olsa da fiyat yüksek duruyor bunun için ne firma nede yayıncı kuruluş bişey yapabilir bunun tek nedeni dolarSistemleri tamamiyle itopya belirliyor. Yayıncıya göre indirim oranı değişsede şikayeti itopya ya yapın. Bana göre Modart M2 den sonra güzel sistem çıkmadı.
Adamlık R yapmayınca değil hatasını fark edip mertçe özür dilemesiyle olur.RRRRR Geri Vites
Sıkıntı yok knka insanlık herkese uğramazAdamlık R yapmayınca değil hatasını fark edip mertçe özür dilemesiyle olur.
Dolar doğru ama Kasım aralık zamanı da hem mining hem dolar vardı o zamanlar çok güzel ürünler çıktı. 7000tl ye 1660ti lı sistem vardı. (1660ti sadece ikinci el olarak 7000tl idi)Ya gün geçtikçe sistemler eskiye göre fiyat performans olmaktan mümkün olduğunca uzaklaşıyor çünkü dolar arttıkça fiyatlar artıyor sistemler her ne kadar orta segment vs olsa da fiyat yüksek duruyor bunun için ne firma nede yayıncı kuruluş bişey yapabilir bunun tek nedeni dolar
Valla bu hareketin kalbimi fethetti gerçekten. Çok olgun bir davranış bu yaptığın hatta örneği çok nadir.Modart PC M7 Sistem çıkarmıştı itopya işbirliği ile dün anlamsız ve yanlış bir yorum yaptım kendisinden ve gruptaki arkadaşlardan çok özür diliyorumyanlış bilgilendirme yapmış olabilirim Benim kendini bu işe adamış insanlara karşı sonsuz saygım var Abdullah bey @levon bey PC hocası Taner bey ve diğer bütün editörler bizler için elinden geleni yapıyor hepinizi seviyorum Sevgi ve saygılar
![]()
abi adamsınValla bu hareketin kalbimi fethetti gerçekten. Çok olgun bir davranış bu yaptığın hatta örneği çok nadir.
Asıl ben verdiğim karşılıklarla da kalbini kırdıysam Affet kardeşim.
Tekrardan sağol varol ❤
Güzel bir noktaya değindim.Sistemleri tamamiyle itopya belirliyor. Yayıncıya göre indirim oranı değişsede şikayeti itopya ya yapın. Bana göre Modart M2 den sonra güzel sistem çıkmadı.