Neler Yeni

Modart PC-MA1 alınır mı bu yoklukta

muj0

80+
Reaksiyon skoru
39
arkadaşlar biliyorum stok problemi var ekran kartlarında fakat ne zmn düzeleceği belli olmadığı için pc almak istiyorum. bu sistemi almayı düşüyorum fakat parasına şuan değer mi , veya daha düşük bir ekran kartı alıp stok sorunları düzelince mi almalıyım. ya da 1 , 2 hafta içinde abdullah abi sistem yapar mı

Ben daha bugün 1660S i 8K ya görmüştüm sırf o yüzden bile alınır derim ama normal de alınmaz.

1 ay önce 5.600 yada 6.600 idi yanlış hatırlamıyorsam bu sistem

arkadaşlar biliyorum stok problemi var ekran kartlarında fakat ne zmn düzeleceği belli olmadığı için pc almak istiyorum. bu sistemi almayı düşüyorum fakat parasına şuan değer mi , veya daha düşük bir ekran kartı alıp stok sorunları düzelince mi almalıyım. ya da 1 , 2 hafta içinde abdullah abi sistem yapar mı
abdullah abiye sordum ve cevap verdi konu açmıştı bende ilk soranlardandım 2 gün oldu ve dediki yakın bi zamanda yapmayacağım fakat ben beklemeni öneririm abdullah abi çıkarırsa bu sistem 6k ya alırısn 2.88 kardasın

Alınır bu dönemde. Zaman zaman RTX 2060'lı sistemler de çıkabiliyor.

Bence indirim kovala ya da kanalların özel sistemlerine bak haftasonu indirimin ya da webteknonun geçenki sistemi gibi. Bu fiyata en azından rtx2060lı bir sistem al

Bari 3600 koysalarmış. Fırsatcı firmalar...

Alınır
Eğer 10400f li sistem varsa daha iyi olur

Alınabilir çok acelen yoksa beklemen iyi olacak piyasa yükseliyor ancak İndirimli ürünler çıkabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,275
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri