Bu akşam 7 de çıkacak ve fiyatı kendi ağzı ile söyledi artık bilemiyorum ve 100den fazla stok dedine zaman çıkacak sistem bilen var mı
Bu akşam 7 de çıkacak ve fiyatı kendi ağzı ile söyledi artık bilemiyorum ve 100den fazla stok dedine zaman çıkacak sistem bilen var mı
ohh korktum vallahiHaqqusun sisteminden bahsetmişler
Birde üst düzey diyor koparsinBu akşam 7 de çıkacak ve fiyatı kendi ağzı ile söyledi artık bilemiyorum ve 100den fazla stok dedi
Sen neyden bahsediyordunohh korktum vallahi
hem youtube hem buradasın vallaha irfo youtube da nickimHaqqusun sisteminden bahsetmişler
Valla napim reis dünkü olaydan sonra 1 saniye bile gecikmek istemiyorum birde levon hoca mükemmel bir sistem gelicek diyincehem youtube hem buradasın vallaha irfo youtube da nickim
modart pcden.Birde üst düzey diyor koparsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen neyden bahsediyordun
vallaha ben de öyle normal de bilgisayar başında yemek yemem ama şuan yemeği bilgisayar başında yiyorum istek değil ihtiyaç artıkValla napim reis dünkü olaydan sonra 1 saniye bile gecikmek istemiyorum birde levon hoca mükemmel bir sistem gelicek diyince
Bir yerden duymuştum 14 bin TL veya az üstü olacak diyordumodart pcden.
Ve yüksek ihtimal nvidia ekran kartı mevcutBir yerden duymuştum 14 bin TL veya az üstü olacak diyordu
Kesinliklevallaha ben de öyle normal de bilgisayar başında yemek yemem ama şuan yemeği bilgisayar başında yiyorum istek değil ihtiyaç artık
14e 6700xt vermesi yok mu pekiBir yerden duymuştum 14 bin TL veya az üstü olacak diyordu
Artık o kadar araştırıyorum ki 1 aydır pc iz kaldımBir yerden duymuştum 14 bin TL veya az üstü olacak diyordu
Ve yüksek ihtimal nvidia ekran kartı mevcut
sistem 3060lı çıkacak bu kadar iddialı konuşup 14 koymaz.Bir yerden duymuştum 14 bin TL veya az üstü olacak diyordu
Ve yüksek ihtimal nvidia ekran kartı mevcut