Aliyılmaz
80+ Bronze
PEYAWIOERPÜWRALWÜFTRAWİPORWAEDhaqqus indirimli f/p sistem!!!!!!
1050ti + i3 9100f sadece 11.999 TL!!!
PEYAWIOERPÜWRALWÜFTRAWİPORWAEDhaqqus indirimli f/p sistem!!!!!!
1050ti + i3 9100f sadece 11.999 TL!!!
kanka ben konuştum kendisiyle biliyorum ama söylemeyeyim sistem çıkınca görsünüzFiyatı belli mi ?
yapma yaovkanka ben konuştum kendisiyle biliyorum ama söylemeyeyim sistem çıkınca görsünüz
O zaman fiyat olarak iyi mi onu söyle bari 10 üzerinden kaç puan verirsin fiyat/performansakanka ben konuştum kendisiyle biliyorum ama söylemeyeyim sistem çıkınca görsünüz
neyse ben bir şey demeyeyim adam iş yapıyor sonuçta hangisi uygun gelirse alın abi o da güzel sistem topluyor seviyorum onuyapma yaov
12k üstü mü?neyse ben bir şey demeyeyim adam iş yapıyor sonuçta hangisi uygun gelirse alın abi o da güzel sistem topluyor seviyorum onu
Canlı yayında söylemişti full Asus ve 15 16 bin civarı olacak dedi storyde gözüken 6600xt var alınacak bişey değilBen biliyorum 15 16 bin aralığında dedi alınmaz yani
12k üstü mü?
arkadaş söylemişBen biliyorum 15 16 bin aralığında dedi alınmaz yani
Ben biliyorum 15 16 bin aralığında dedi alınmaz yani
abi saçmalamayın bunun için mi parçaladık heyecandan kendimizi?arkadaş söylemiş
Dün fare çekilişinde demişti gidin yeni da hazır sistemi alın yada modart PC yi bekleyin 1 aydır düzgün hazır sistem bekliyorum nvidia ekran kartlo inatla AMD çıkarıyor lararkadaş söylemiş
Haqqusun sisteminden bahsetmişlerabi saçmalamayın bunun için mi parçaladık heyecandan kendimizi?