Hocam m3 den memnunmuydunuzBen de m3 almıştım hocam hatta sizi hatırladım youtube yorumlarından
Hocam m3 den memnunmuydunuzBen de m3 almıştım hocam hatta sizi hatırladım youtube yorumlarından
bekleme olucak dedi30 dakika bekleme olacak mı yoksa direkt link verilecek mi?
30 dakika bekleme olacak30 dakika bekleme olacak mı yoksa direkt link verilecek mi?
KuzuLuL muydu hocam kanalın ismiben ihtiyacım olduğundan değil, yalnızca meraktan, 3 saate yayın açmam lazım, hazırlık yapmam lazım ama gerçekten merak ettim çok keyifli oluyor böyle. Tuvalet konusunda ise bence videoyu atmadan önce bi gider diye tahmin ediyorum
özelleştirmeleri çok merak ediyorum ama ben onlara bakana kadar sistem biterse kafayı yerim direkt alsam mı acabaa
amd ekran kartları yayın sırasında soun çıkarırmı yayın açmak istesem yani nvidiamı amdmi tercih etmeliyimözelleştirmeleri çok merak ediyorum ama ben onlara bakana kadar sistem biterse kafayı yerim direkt alsam mı acaba
yayın render falan ile uğraşıyorsan nvidia kesinlikleamd ekran kartları yayın sırasında soun çıkarırmı yayın açmak istesem yani nvidiamı amdmi tercih etmeliyim
evet nereden bildin ehheKuzuLuL muydu hocam kanalın ismi
Maalesef işlemci soğutucusu iyi olmadığı için işlemci çok ısınıyor bir de coil whine vardı bende biraz ama öyle kaldı işte belki satarım aynı fiyattanHocam m3 den memnunmuydunuz
Dcden konuşmuştuk hocamevet nereden bildin ehhe
yayında sorun çıkarır amd kartlar, rtx kart alırsan bedava performans kaybı olmadan tertemiz profesyonel düzeyde yayın açarsınamd ekran kartları yayın sırasında soun çıkarırmı yayın açmak istesem yani nvidiamı amdmi tercih etmeliyim
Bize 2 secenek suncak buyuk ihtimalle gecmis mesajlarda kırmızımı mavimi diye bir sey dediAcaba sistem AMD mi olacak
umarim oyle olur nvdiaya butcem yetmiyorAcaba sistem AMD mi olacak