PCH Dün çıkardığı sistemden sonra böyle bir mesaj atıyorsa daha iyi bir sitem çıkarması lazım biraz kaos ortamı oluşacak gibiTatlı rekabeti biraz ekşi rekabete çevirdi bence.
Alıntıyı görüntüle
ÇOK İDDİALI KONUŞTU !
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
(SS Alıntı: @no-name)
Evet onu şimdi farkettim. Sonuçta rakip sayılsalarda aynı işi yapıyorlar bu kadar agresif tavır alıcaksa sıkıyorsa daha iyisini yapmasın. Eğer yapamazsa karşı taraf bu sefer dalga geçer hoş olmaz.Üslupta biraz ayıp etmiş Modart sonuçta aynı camiada iş yapan insanlar.
Daha kaliteli bileşenler üst modeller olur onları da kullanıp 12K dan daha ucuza hiçbir site satmaz. Boş yapmış yani.PCH Dün çıkardığı sistemden sonra böyle bir mesaj atıyorsa daha iyi bir sitem çıkarması lazım biraz kaos ortamı oluşacak gibi
Daha kaliteliden kastım o muydu sence daha iyi parçalar demek istedim yani dünkü çıkan sisteme göre bu mesajı atmış o zmn daha iyi birsey olması lazım değilmi?¿Daha kaliteli bileşenler üst modeller olur onları da kullanıp 12K dan daha ucuza hiçbir site satmaz. Boş yapmış yani.
Evet ya ama 1 saniyenin bile önemi vardı o an9-10k ya 3060 12400f vermezse hiçbir şey olmaz çünkü pch de 12600 özelleştirmesi mükemmeldi
3060ti 12.999 çıkarsa kurtarır mı dediğiniDaha kaliteli bileşenler üst modeller olur onları da kullanıp 12K dan daha ucuza hiçbir site satmaz. Boş yapmış yani.