Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Çıkarttığım sistemler hüsran mı oluyor? Deme bunu kardeşim forumu aç ModArt PC sistemlerini gör kontrol et. Kapış kapış gidiyor ve fiyatlarda efsane oluyor 😉
He böyle ön yargı ile düşünmeye de devam edeceksen çıkarttığımız sistemleri sakın satın alma bırak başka arkadaşlar faydalansın.
Başkasına sallayıp olmayan şeyi kazanmaya çalışan adam da gelmiş. Bakalım yapacağı sistem nasıl olacak.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
PCH den fiyat olarak iyi yapması zor bence

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Hocam isterse 10 Stok yapsın o problem değil benim takıldığım Stok söylememesi
10 stok olması problem değilde söyleemesi neden problem oluyor? adam son zamanların en iyi sistemini yaptı. Eleştirin bu mu? hayır başkaasıda yapsın desen mantıklı eline sağlık desen mantıklı ama stok söylememiş demende gram mantık yok

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
PCH kaç stok vardı dün
100+ Denildi. Böyle denmesinin sebebi de fiyatı çok iyi yaptığından MSI ve Vatan ne kadar destek verdiyse ona göre yaptılar. Vatan zaten link konusunda amatörce davrandı ve stok da belirtmemiş. Büyük ihtimalle ellerindeki parçaların sayısı ne kadar ise o kadar sattılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 stok olması problem değilde söyleemesi neden problem oluyor? adam son zamanların en iyi sistemini yaptı. Eleştirin bu mu? hayır başkaasıda yapsın desen mantıklı eline sağlık desen mantıklı ama stok söylememiş demende gram mantık yok
Çoğunluk sistemi alamamanın verdiği üzüntü mü diyeyim sinir mi diyeyim ondan gaz alarak herkes bir şeye laf etti. Bu sistem 500 stok ile çıksaydı bu sefer fiyatına laf yapılacaktı. Bu durum Abdullah abi için de geçerli. Her sistem videosunun altında illaki kötüleyenler oluyor. Laf yapmak için kötüleyenleri takmamak lazım.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
100 tane felan vardı sanırım 50 de olabilir
100+ Denildi. Böyle denmesinin sebebi de fiyatı çok iyi yaptığından MSI ve Vatan ne kadar destek verdiyse ona göre yaptılar. Vatan zaten link konusunda amatörce davrandı ve stok da belirtmemiş. Büyük ihtimalle ellerindeki parçaların sayısı ne kadar ise o kadar sattılar.
mağaza stoklarıda olmalı bence kimi o an müsait değil kiminin interneti iyi değil vs

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
mağaza stoklarıda olmalı bence kimi o an müsait değil kiminin interneti iyi değil vs
Bence de 10 adet falan mağaza için stok olsa iyi olabilirdi ama sistem konusunda kimse böyle bir şey istemedi. Çıkan sistemler oradaki isteğe göre çıktı. Çıktıktan sonra mağaza stokları yok mu diye yazan oldu o da iş işten geçtikten sonra.

Farway

80+ Silver
Levon adına son günlerde fake hesap açılıyor dikkat. Çıkardığı sistemler ortalama derecede olduğu hatta bazılarının ciddi f/p olduğunu görüyorum. Foruma özel sistem sahibiydim aradan 4 5 gün sonra 1k farkla yüksek stokla çıkarmıştı o da güzeldi. Bizler için uğraşılıyor ve onlar da ekmeğini yiyor ama dün stok değil ama 3 dk erken açılması beni aşırı sinir etmişti. Umarım yine böyle bir şey olmaz ve cidden idda edildiği kadar sağlam sistem gelir,dünkü sistem PCH sistemi ile aynı fiyat aralığında,ülkenin durumu en uygun o aralarda çünkü. Hayırlısı olsun ve bir laptop bekliyorum hâla.

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Abi onu bunu boşver sen ne zaman yayınlanır onu de
Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.

ekran kartı 3060 mı olur yoksa amd tarafından bir şey mi bekleye bekleye hal oldum(dünkü sistemi kaçırdıktan sonra gelen hüzün ) gidip 1030 alacam en son :D
Hiç bir şey alma bekle benim sistemini 😉

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.

Hiç bir şey alma bekle benim sistemini 😉
tamamdır bekliyorum artık :D <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,932
Üyeler
164,407
Son üye
tazmanyak