MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
o kadar hareket yapmış bir şey yapsın bari.
Aynen kanka 11 k ya rtx 3070 çıkarcan iyi boş yapmış
Çok iddialısın reis mesaideyken kediyle birlikte pusucaz bakalımHiç bir şey alma bekle benim sistemini
kolay gelsin.Çok iddialısın reis mesaideyken kediyle birlikte pusucaz bakalım
Alıntıyı görüntüle
Beklenti çok yükseldi abi. İyi bir sistem çıkarıp bu beklentiyi karşılaman gerekli.Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bir şey alma bekle benim sistemini
Bu kadar yükselmişken kötü bir şey gelirse zaten çok büyük sıkıntı olur. Deli dehşet sistem olması lazım bahsedilenlere göre.Beklenti çok yükseldi abi. İyi bir sistem çıkarıp bu beklentiyi karşılaman gerekli.
Evet çok büyük bir iddia ortaya koydu. Bekleyip göreceğiz. Hem de beğenmeyenlere cevap vermiş olur.Bu kadar yükselmişken kötü bir şey gelirse zaten çok büyük sıkıntı olur. Deli dehşet sistem olması lazım bahsedilenlere göre.
Abi fiyatı 3 kuruş fazla olsun stoğu çok olsun Allah’aşkına. Dünkü vatan sisteminde kaç kişi perişan oldu bir sürü kişi para çekti elinde kaldı. Çok az kişi alabildi. Ürünü sepete bile ekleyemeyenler oldu. Lütfen dikkat et bu konuyaYarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.
Bizi kırma abi rx 6600 veya rtx 3060 11.999tl lütfen be abi yarınki sistem öyle olsun..❤
Ama kötü sistem gelirse eleştirdiği "satılmayıp reklam amaçlı yapıldı" denilen sistem gibi olacak o kadar laf yapıp kötü sistem bu saatten sonra gitmez.Evet çok büyük bir iddia ortaya koydu. Bekleyip göreceğiz. Hem de beğenmeyenlere cevap vermiş olur.
RX 6600 i3 12. Gen bekliyoruz reis hemde süpriz fiyatla (11.499TL- 11.999TL) seviliyorsunnn❤Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.