Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hiç bir şey alma bekle benim sistemini 😉
Çok iddialısın reis mesaideyken kediyle birlikte pusucaz bakalım :D
Snapchat-766754246.jpg

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan

no-name

80+ Silver
Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklenti çok yükseldi abi. İyi bir sistem çıkarıp bu beklentiyi karşılaman gerekli.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Beklenti çok yükseldi abi. İyi bir sistem çıkarıp bu beklentiyi karşılaman gerekli.
Bu kadar yükselmişken kötü bir şey gelirse zaten çok büyük sıkıntı olur. Deli dehşet sistem olması lazım bahsedilenlere göre.

Aderal

80+ Bronze
Yarın olabilir sürpriz. Merak etme önden story atarım zaten. Takipte kalın yeter.

Abi fiyatı 3 kuruş fazla olsun stoğu çok olsun Allah’aşkına. Dünkü vatan sisteminde kaç kişi perişan oldu bir sürü kişi para çekti elinde kaldı. Çok az kişi alabildi. Ürünü sepete bile ekleyemeyenler oldu. Lütfen dikkat et bu konuya

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Evet çok büyük bir iddia ortaya koydu. Bekleyip göreceğiz. Hem de beğenmeyenlere cevap vermiş olur.
Ama kötü sistem gelirse eleştirdiği "satılmayıp reklam amaçlı yapıldı" denilen sistem gibi olacak o kadar laf yapıp kötü sistem bu saatten sonra gitmez.

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
pchnin çok satmasının sebeblerinden biride daha doğrusu en büyük sebebi 'PEŞİN FİYATINA TAKSİT OLMASI' arkadaşlar garanti bonus h ariç tüm bankalarda 6 taksit vardı garanti bonus 12 taksit yapıyordu.Vatan dışında hangi firma var bu peşin fiyatına taksit imkanı sunan ? ben bile almaya çalıştım bonusdan 12 taksitle alırım diye ama nasip olmadı :) itopya incehesap gaminggen bunların bankalarla taksit anlaşmaları yok nakit çekim dışında haşırt haşırt vade farkı sokuyorlar.Kaç kişi de var 13 15 k tek çekim yapabilecek maddi kapasite...Sistemler bu yüzden günlerce bekliyor itopyada incehesapta falan arada ki ayrımı iyi yapmak lazım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bu sistem ne zaman geelicek

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

RX 6600 i3 12. Gen bekliyoruz reis hemde süpriz fiyatla (11.499TL- 11.999TL) seviliyorsunnn❤

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,431
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom