🚨Modart PC Ve İtopya İle Kampanyalı Ürünler Geliyor Bu Sefer İddialı 🚨

İtopya indirim= piyasa fiyatları

İtopya indirim= piyasa fiyatları
Durumu ne güzelde özetledin hocam valla adamlar Kioxia G3 plus M2 SSD ye hayır amaçlı 50 tl indirim yapmış vay be valla çok yapmışlar 49 unu geri çeksinler mesela

RX 7600 lü sistem vardı geçen intel işlemcili vatanda 16-17 k idi 4060 li sistemi 19 a koymuşlar iyi indirim var diyor dalga geçiyor resmen vatandaki sistemin fiyatı daha iyiydi yani itopya ayıp ediyor bence bir çok üründe tamam onların demesine göre indirim var ama bindirimli var
Açıkçası ben bayadır takip etmiyorum piyasayı artık ilgimi çekmediği için eğer indirim varsa bakılabilir yoksa zaten bakılmaz

Açıkçası ben bayadır takip etmiyorum piyasayı artık ilgimi çekmediği için eğer indirim varsa bakılabilir yoksa zaten bakılmaz
Doğru hocam valla pek bir indirim yok kioxia G3 plus a hayrına 50 tl indirim koymuşlar orada patladım valla 2399 TL mı ne HB da itopyada 2350 mı neydi sanırım fiyat

Doğru hocam valla pek bir indirim yok kioxia G3 plus a hayrına 50 tl indirim koymuşlar orada patladım valla 2399 TL mı ne HB da itopyada 2350 mı neydi sanırım fiyat
Şu Efsane Kasım reklamlarını da göreceğiz bakalım 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah tan biz bu işlerden elimizi çektik de yok onu alayım bunu kaçırdım derdimiz yok şükür 😆

Şu Efsane Kasım reklamlarını da göreceğiz bakalım 🤣
Valla ülkede eflasyon düşüyor deniyor siyaset yapmak değil amacım yanlış anlamayın fiyatlara bakıyoruz adam akıllı indirim olmuyor hep zam geliyor valla bu sene bence güzel indirimler patlatmalilar son aylarda

Valla ülkede eflasyon düşüyor deniyor siyaset yapmak değil amacım yanlış anlamayın fiyatlara bakıyoruz adam akıllı indirim olmuyor hep zam geliyor valla bu sene bence güzel indirimler patlatmalilar son aylarda
Enflasyon artışı düşüyor hocam hafif hafif. Normalde %100 gören bi ülke gördüğümüz için %90lık bir artış görünce artık enflasyon düşmüş oluyor

Her sene daha da kötü olacak bunu apaçık şekilde göreceğiz ilk kazması da emlak vergilerine geldi yer yer %1400 e varan zam yapıldı

Enflasyon artışı düşüyor hocam hafif hafif. Normalde %100 gören bi ülke gördüğümüz için %90lık bir artış görünce artık enflasyon düşmüş oluyor
Anladım acı reçete üzerinden işlem sürüyor da acı reçetenin sonu nereye gitcek merak ediyorum.

Her sene daha da kötü olacak bunu apaçık şekilde göreceğiz ilk kazması da emlak vergilerine geldi yer yer %1400 e varan zam yapıldı
Konutta fena geçiriyor hocam orada bindirimin kralı var.

Anladım acı reçete üzerinden işlem sürüyor da acı reçetenin sonu nereye gitcek merak ediyorum.

Allah’a şükür başımı sokacak evim var bu yeter bana çalıştığımı da yiyorum ne yapim başka

Sonumuz hayrolsun hocam ne diyelim

Geri