emrew1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
![]()
GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar I Custom Pc I GamingTech I GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar
GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar,GamingTech Custom Xv3,Custom Pc, GamingTech, GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar, GamingTech Custom Xv3, , ₺, , GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX...www.gamingtech.com.tr
Ilgini çekerse diye bırakıyorum.
Technopat bu sitenin reklamını yaptı, güvenilirdir diye düşünüyorumSistem Güzelmiş Fakat Site Güvenilir Mi ?
Evet güvenilir.Sistem Güzelmiş Fakat Site Güvenilir Mi ?
Güvenilirdir heralde yani.Sistem Güzelmiş Fakat Site Güvenilir Mi ?
Hocam custom loop yaptıkları için şişiriyorlar fiyat baya.![]()
GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar I Custom Pc I GamingTech I GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar
GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar,GamingTech Custom Xv3,Custom Pc, GamingTech, GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX 3090 EK FD Masaüstü Bilgisayar, GamingTech Custom Xv3, , ₺, , GamingTech Custom Xv3 AMD Ryzen 9 5950X 32GB 2TB RTX...www.gamingtech.com.tr
Ilgini çekerse diye bırakıyorum.
Bu sistemi alana 6 bin lira bir şey fark ettirmez. Hard tube custom loop yapmak aşırı uğraştırıcı ben şahsen 6 bin lira fazla verir başkasına yaptırırdımAslında bu sistemi şu piyasada toplasanız bile herhalde 70.000 TL en fazla eder.
Hard tube işi zor evet.Bu sistemi alana 6 bin lira bir şey fark ettirmez. Hard tube custom loop yapmak aşırı uğraştırıcı ben şahsen 6 bin lira fazla verir başkasına yaptırırdım![]()
Ben soft tube yapacaktım da güzel görünmüyor o yüzden vazgeçtim.Hard tube işi zor evet.
Ben kendi sistemimde soft tube yapmayı düşünüyorum.
Core P3 gibi bir kasaya da anca custom loop uyar![]()
Hocam Ben Sadece İşlemci Üzerinde Sıvı Soğutma Kullanmayı Düşünüyordum Bu Custom Sıvı Soğutmalarla Warzonede Falan Kaç Derece OynarımBu sistemi alana 6 bin lira bir şey fark ettirmez. Hard tube custom loop yapmak aşırı uğraştırıcı ben şahsen 6 bin lira fazla verir başkasına yaptırırdım![]()
Ekran kartı 45 derece civarı olur işlemci de herhalde 50Hocam Ben Sadece İşlemci Üzerinde Sıvı Soğutma Kullanmayı Düşünüyordum Bu Custom Sıvı Soğutmalarla Warzonede Falan Kaç Derece Oynarım
Aslında acrylic kolay oluyor ondan yapılabilir.Hard tube işi zor evet.
Ben kendi sistemimde soft tube yapmayı düşünüyorum.
Core P3 gibi bir kasaya da anca custom loop uyar![]()