HuseyinBy01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
Bu adamı az linçliyoruz daha çok üzerine gitmeliyiz
Bu adamı az linçliyoruz daha çok üzerine gitmeliyiz
Pf 700 tier list'te E klasında. Bu psu'dan kaçın demişler.İyi bari içinde c4 yok
Üstteki arkadaşın dediği gibi tek tek toplamak daha mantıklı öyleyse.Pf 700 tier list'te E klasında. Bu psu'dan kaçın demişler.
Açık konuşayım modartı 5 senedir falan takip ediyorum 6 da olabilir, eskiden pc kanalları daha hoş geliyordu ama 2023ten sonra modart biraz biraz çizgiden uzaklaşmaya başladı. Pc hocası genelde bir videoda bir eleştiri vs görse dikkate alıyor bir şeyler yapıyor lakin modartı ne zaman görsem corsair ve Asus tarafından ürün reklamına devam. Nefret yorumu değildir sadece üzülüyorum. Bir ara çakala pc toplamıştı tamam dedim abonelikten çıktım daha da nadir izliyorum umarım düzelmeye doğru gider
cpu soğutucu tersine mi çalışıyor? 78 derece gösteriyor video da?
Önceki sistemlerinden birinde de kalite marka koyuyoruz, o yüzden fiyatlar böyle ya, asıl fırsat böyle olur gibisinden açıklamaları vardı. Onda da şu anda övdüğü markaları gömüyordu.bi videoyu izliyim dedim adam asusla kalite farkı yok dedi kapadım direk. 50 tane kasa sattırıcam diye bukadar yalan da söylenmez yani...