🔥İndirim Modart RTX 5070 sistem 49.999₺

1747155738676.webp

Adam bot basıyor. Ne güzelde milleti kekliyor. Video gönderildikten 15 dakika falan 500 like gelmişti zaten

Reyiz sen gideceğin Tayvan'da kalmaya devam et ya, senin sistemlerini artık bilinçli kullanıcılar yemiyor.

Açık konuşayım modartı 5 senedir falan takip ediyorum 6 da olabilir, eskiden pc kanalları daha hoş geliyordu ama 2023ten sonra modart biraz biraz çizgiden uzaklaşmaya başladı. Pc hocası genelde bir videoda bir eleştiri vs görse dikkate alıyor bir şeyler yapıyor lakin modartı ne zaman görsem corsair ve Asus tarafından ürün reklamına devam. Nefret yorumu değildir sadece üzülüyorum. Bir ara çakala pc toplamıştı tamam dedim abonelikten çıktım daha da nadir izliyorum umarım düzelmeye doğru gider

Açık konuşayım modartı 5 senedir falan takip ediyorum 6 da olabilir, eskiden pc kanalları daha hoş geliyordu ama 2023ten sonra modart biraz biraz çizgiden uzaklaşmaya başladı. Pc hocası genelde bir videoda bir eleştiri vs görse dikkate alıyor bir şeyler yapıyor lakin modartı ne zaman görsem corsair ve Asus tarafından ürün reklamına devam. Nefret yorumu değildir sadece üzülüyorum. Bir ara çakala pc toplamıştı tamam dedim abonelikten çıktım daha da nadir izliyorum umarım düzelmeye doğru gider

Çakallık yapıyolar kral

bi videoyu izliyim dedim adam asusla kalite farkı yok dedi kapadım direk. 50 tane kasa sattırıcam diye bukadar yalan da söylenmez yani...

bi videoyu izliyim dedim adam asusla kalite farkı yok dedi kapadım direk. 50 tane kasa sattırıcam diye bukadar yalan da söylenmez yani...
Önceki sistemlerinden birinde de kalite marka koyuyoruz, o yüzden fiyatlar böyle ya, asıl fırsat böyle olur gibisinden açıklamaları vardı. Onda da şu anda övdüğü markaları gömüyordu.

Tutarsız birisi. Girdiği kâseye göre şekil alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri