Modart Sistem çıktı 12999 TL

🤠

1640712386713.png

Gayet rahat bir şekilde Beylikdüzü magazasindan saat 19:30 gibi satin aldim almak isteyen sabah gidip alabilir çünkü stok 8-9 adet daha mevcuttu

Fiyat 13k değilde 12k olsa gayet iyiydi.Dolar 10ken easter eg sistem 10bine çıktı ,şimdi de dolar 12 dersek 12k iyi fiyat olurdu.Vok gibi bir sistemle karşılaştırmıyorum bile türünün tek örneğiydi o.

anında siteye girdiğim halde alamadım y,ne döndü bir şeyler arka tarafta, yazık 2 ay bekledik gelen sisteme bak. 3060 ti yükseltmesi koymak ok mu zor, boşuna bekliyoruz
Arka tarafta dönen hiçbir şey yok. Stoğa 100 - 200 adet çıkıyor. Bekleyen en az 2.000 kişi var. Şunu algılamak neden bu kadar zor benim aklım almıyor ya.

evde olsam kesin almıştım. yolda araba kullanırken yakalandım. hatta sepete ekleniyordu. 3.dakika da bitti. Alamayanlar nasıl alamıyor anlamıyorum. geçende friday olanı da alabilmiştim rahatlıkla.

Şu anda 8000 den aşağı düşüremedim. 7000 e düşse 10sn durmaz.
e öyleyse 3060lı bir sistem 13bine pahalı mı olmuş oluyor? bence fiyat piyasa şartlarında aşırı iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş işlemci r5 3600 farkındasın dimi ? 5600x’i seçmek zorundasın 14.300₺ oluyor zaten otomatik ? ve sıvı soğutma bile yok 🤦‍♂️
14.300 5600x ve 3060lı bir sistem için pahalı mı? arkadaşım algınızda problem mi var? kara cuma indirimleri senede 1 kez olan bir şey. o senede bir kere olan indirime özel bir fiyattı. bir dahaki kara cumayı beklemek istiyorsan o fiyata alabilirsin ama şuanki günümüz şartlarında bu fiyat piyasanın oldukça altındadır.

18.01 de ödeme onaylandıda aldık sadece ssd 1tb yapabildim zaten işlemciyle falan işim yok ryzen 9 3900x de kullanacağım.

Hemen bitti stokta kalmadı olayları bence oyun ve kandırmaca. Hemen ne ara bitecek millet daha bilmeden araştırmadan mı alıyor bu sistemleri? En kötü 10 dakika incelerim yani ben hangi marka ram var anakart var sonuçta o kadar para vereceğim ileri de sorun yaşatmasın değil mi?

Hemen bitti stokta kalmadı olayları bence oyun ve kandırmaca. Hemen ne ara bitecek millet daha bilmeden araştırmadan mı alıyor bu sistemleri? En kötü 10 dakika incelerim yani ben hangi marka ram var anakart var sonuçta o kadar para vereceğim ileri de sorun yaşatmasın değil mi?
Topluluk kısmından yazdı sistemi ekran kartı işlemcisi ne olucak biliniyordu hatta fiyatını da yazmıştı psu modeli kasa model hepsini yazdı topluluk kısmına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Topluluk kısmından yazdı sistemi ekran kartı işlemcisi ne olucak biliniyordu hatta fiyatını da yazmıştı psu modeli kasa model hepsini yazdı topluluk kısmına
Ekran kartı 3 fanlı olduğu da biliniyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,587
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri