İstanbuldayım ciddiysen evime teslimat sağlandığı gibi kutusuna ellemeden teslimat sağlarım.saticaksan alirim yer neresi
İstanbuldayım ciddiysen evime teslimat sağlandığı gibi kutusuna ellemeden teslimat sağlarım.saticaksan alirim yer neresi
alabildiniz mi diye soruyorsun bir de kanka 2 tane almışsın ne şey yapıyorsunalabildiniz mi
Post automatically merged:
ben de ryzen aldım 2 adet
aynı ya aynıyok ödemede falan sorun yoktu taksiti bile ayarlamıştım sadece ailem kartlarını kullanmama izin vermedi
alamayanlara denemeye devam etmesini söyleyecektim. 19:22 bir tane daha aldım mesela simdi kuzenime. 1 saat boyunca ara ara stok düşüyoralabildiniz mi diye soruyorsun bir de kanka 2 tane almışsın ne şey yapıyorsun
ben de uğraşıyorum denk gelmiyo bana da alsana knk :dalamayanlara denemeye devam etmesini söyleyecektim. 19:22 bir tane daha aldım mesela simdi kuzenime. 1 saat boyunca ara ara stok düşüyor
istanbul içi ben de amd satacagım bir tanesaticaksan alirim yer neresi
ben aliciyim sen soyle
ryzeni dene kanka düştüğü gibi at sepete. ödeme ekranında 2dk boyunca yazamadım sayıları vs ama sıkıntı olmadı aldım şimdi.ben de uğraşıyorum denk gelmiyo bana da alsana knk :d
ve adresi de cok hızlı seçmen lazımistanbul içi ben de amd satacagım bir tane
Post automatically merged:
ryzeni dene kanka düştüğü gibi at sepete. ödeme ekranında 2dk boyunca yazamadım sayıları vs ama sıkıntı olmadı aldım şimdi.