✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Mağazaya özel stok çıkarsa tabi ki alırsın.yarın mağazaya gitsem oradan alabilir miyim
Mağazaya özel stok çıkarsa tabi ki alırsın.yarın mağazaya gitsem oradan alabilir miyim
adam söylememiş ki videoda nasıl bilicem olup olmadığını yarın gidip elim boş dönmek istememMağazaya özel stok çıkarsa tabi ki alırsın.
İtopya'da ise linke tıkladığında mağazada stok varsa gözüküyor. Beylikdüzü'nde ya da Acıbadem'de mevcut diye. Stok biterse hangi şubede bittiyse, bitti şeklinde gözüküyor. Videoyu attığında söyler büyük ihtimal.adam söylememiş ki videoda nasıl bilicem olup olmadığını yarın gidip elim boş dönmek istemem
video atıldığı gibi satışa çıkacak ya hemen biterseİtopya'da ise linke tıkladığında mağazada stok varsa gözüküyor. Beylikdüzü'nde ya da Acıbadem'de mevcut diye. Stok biterse hangi şubede bittiyse, bitti şeklinde gözüküyor. Videoyu attığında söyler büyük ihtimal.
Bitmez dostum bitmez rahat ol. Ben stokların bitebilecğeini bile düşünmüyorum toplamdavideo atıldığı gibi satışa çıkacak ya hemen biterse
Mağazada hemen bitmiyor.video atıldığı gibi satışa çıkacak ya hemen biterse
mağazaya kesin gelir di miMağazada hemen bitmiyor.
yarın mağazaya gidicem çünkü itopyaya gelir kesin dimi elim boş dönmek istemiyorum birde oradan alabiliyor muyum hemen eve götürürümBitmez dostum bitmez rahat ol. Ben stokların bitebilecğeini bile düşünmüyorum toplamda
Bilemiyorum orasını, belki sadece web'e özel yaparlar. Mağazaya stok gelirse videoda değinir zaten.mağazaya kesin gelir di mi
peki diyelim mağazada stok yok oradan sipariş verebilir miyim kasayı itopyaya gelirseBilemiyorum orasını, belki sadece web'e özel yaparlar. Mağazaya stok gelirse videoda değinir zaten.
Genelde sistemler çıktıktan birkaç dakika içinde tükeniyor. Mağaza stoğu yoksa mağazadan gidip alamazsın. Oradan sipariş verip eve geçebilir misin bilmiyorum.peki diyelim mağazada stok yok oradan sipariş verebilir miyim kasayı itopyaya gelirse
mağaza stoğu varmış hatta tam olarak şöyle yorum yazdı mağaza stoğu olucak 10 yada 20şer adet umarım itopyadır direkt gittiğimde alırımGenelde sistemler çıktıktan birkaç dakika içinde tükeniyor. Mağaza stoğu yoksa mağazadan gidip alamazsın. Oradan sipariş verip eve geçebilir misin bilmiyorum.
Çok az stok koymuş mağazaya. Hızlı olman lazım 10 tane nedir ya.mağaza stoğu varmış hatta tam olarak şöyle yorum yazdı mağaza stoğu olucak 10 yada 20şer adet umarım itopyadır direkt gittiğimde alırım
saat 6 da orada olucam direkt alırım herhaldeÇok az stok koymuş mağazaya. Hızlı olman lazım 10 tane nedir ya.
tek kafamı karıştıran itopya mı olucak itopya olmazsa başka nere olabilir bir fikrin var mıÇok az stok koymuş mağazaya. Hızlı olman lazım 10 tane nedir ya.