✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Gece gidip isim yazdırma muhabbeti varmış. Mağaza 10'da açılıyor.saat 6 da orada olucam direkt alırım herhalde
Gece gidip isim yazdırma muhabbeti varmış. Mağaza 10'da açılıyor.saat 6 da orada olucam direkt alırım herhalde
saat 3 gibi mağazaya gidicez belki bizde isim yazdırırızGece gidip isim yazdırma muhabbeti varmış. Mağaza 10'da açılıyor.
Mağaza stoğu varsa İtopya dışında bir yer aklıma gelmedi. Sinerji ya da vatan olur mu bilemedim. %90 İtopya ile olur.tek kafamı karıştıran itopya mı olucak itopya olmazsa başka nere olabilir bir fikrin var mı
tamamdır sağolasın adaşımMağaza stoğu varsa İtopya dışında bir yer aklıma gelmedi. Sinerji ya da vatan olur mu bilemedim. %90 İtopya ile olur.
Rica ederimtamamdır sağolasın adaşım
Bence de. 11-12k civarı olursa direk alırım ama sanmıyorum.13/14k bandında olur büyük ihtimalle eğer olursa efsane fiyat olmaz bence
13/14k bandında olur büyük ihtimalle eğer olursa efsane fiyat olmaz bence
Bence de. 11-12k civarı olursa direk alırım ama sanmıyorum.
beyler birisi yoruma mağaza stokları cumartesi mi olucak diye sordu bunu niye sormuş olabilir mantıkken internete çıktığı gibi mağazada da satışı başlaması gerekmez miRica ederim
Genelde internette çıktıktan bir sonraki gün mağazaya stok geliyor.beyler birisi yoruma mağaza stokları cumartesi mi olucak diye sordu bunu niye sormuş olabilir mantıkken internete çıktığı gibi mağazada da satışı başlaması gerekmez mi
Genelde internette çıktıktan bir sonraki gün mağazaya stok geliyor.
bu yorumumu beğenmesini mi dikkate almalıyım yoksa o çocuğun yorumuna like atmamasına mıGenelde internette çıktıktan bir sonraki gün mağazaya stok geliyor.
Verdiği cevabı dikkate almalısın. Cevap vermediyse bilemedim, genelde 1 gün sonra mağazaya stok açılır.Mesaj otomatik birleştirildi:
bu yorumumu beğenmesini mi dikkate almalıyım yoksa o çocuğun yorumuna like atmamasına mı
yarın mağazaya gitsem oradan alabilir miyim