Mrsahuraka
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Internet paketimiz dusuk ama modem alsam daha hizli kullanabilirmiyim?
Modem direkt kurduklari ki yaklasik 3 4 yil oldukç mbps alıyorsun? ve modem eski mi?
Onun hakkinda bir bilgim yok ama sanirsam 25 olabilirpaketin kaç mbps?
knk hangi operatörü kullanıyosan onun uygulamasını indirip hizmetler kısmından hangi paketi kullandığına bak eğer 25mps paketse 20mbps alman gayet normal zaten bide altyapı sorgula altyapın kac destekliyo bi bakAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun hakkinda bir bilgim yok ama sanirsam 25 olabilir
Herhangi gorebilecegim biryer vs var mi?
Nerden sorgulayabilirim?knk hangi operatörü kullanıyosan onun uygulamasını indirip hizmetler kısmından hangi paketi kullandığına bak eğer 25mps paketse 20mbps alman gayet normal zaten bide altyapı sorgula altyapın kac destekliyo bi bak
burdan sorgula
Turknet alt yapi yok gosteriyorhttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
burdan sorgula
İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya hemen göz at! Adresin ile hızlı ve kolayca altyapını sorgula!www.turk.net
Valla evde 5 kisiyiz 6 cihaz baglikimi kullanıyorsan uygulamada görürsün. Ayrıca 25 max 2 kişi için anca yeterli olur. Oyun vs oynuyorsan anca seni keser. Paketini yükseltirsen anca refaha çıkarsın. Bende 24 kullanıyordum anca kesiyordu kendimi evdekilere göre ayarlardım. Sonra 75e çıkardım rahatım
knk farklı yerden bakmıssın sen benim dediğim yerden bakAlıntıyı görüntüle
Turknet alt yapi yok gosteriyor
Valla evde 5 kisiyiz 6 cihaz bagli