görünüş olarak modem hocam kullanabilirsin kuvvetli ihtimalBu cihaz nedir security firewall yazıyor modem gibi bişey midir türknet internetim için kullanabilir miyim
Türknete başvurumu geçen hafta yaptım belgeler vs. tamam bugün yarın kurulacak modem için arayıp 384₺ fiyat çektiler bizde modem arayışına girdik evde bu modemi buldumBende Türknet kullanıyorum kuruluma yardım edebilirim isterseniz. Bu arada başvurdunuz mu türknete ?
Bu modem işinizi görür kendilerinin verecek olduğu modem berbat. Ev telefonu kullanacak iseniz splitter almanız gerek haberiniz olsun hocam.Türknete başvurumu geçen hafta yaptım belgeler vs. tamam bugün yarın kurulacak modem için arayıp 384₺ fiyat çektiler bizde modem arayışına girdik evde bu modemi buldum
Ev telefonu kullanmayacağım. Türknetten memnun musunuz? Kaç mbps hız alıyorsunuz? Bu arada yardımınız için teşekkür ederim.Bu modem işinizi görür kendilerinin verecek olduğu modem berbat. Ev telefonu kullanacak iseniz splitter almanız gerek haberiniz olsun hocam.