şimdi router aldığımda eve gelen cat6 kabloyu taktığımda o modem benim evimin mi oluyor ?router almak en kolay çözüm. Fişe takıyorsun ve chrome üzerinden ayarlarını yapıp bağlayıp kendi modeminmiş gibi kullanıyorsun. Ethernet çıkışlı olanları da var biraz araştırsan bulursun.
Sizin evdeki router oluyor. Ama wifi olarak aynı modem işlemini görür. Sizin amacınız WiFi sinyallerini güçlendirmek ise doğru seçenek router.şimdi router aldığımda eve gelen cat6 kabloyu taktığımda o modem benim evimin mi oluyor ?
şimdi diyelimki ben router aldım cat 6 kabloyu taktıktan sonra wifi evimde gözükecek yoksa yeni bi şifreyi kendimmi yaratmam gerekiyor ?Sizin evdeki router oluyor. Ama wifi olarak aynı modem işlemini görür. Sizin amacınız WiFi sinyallerini güçlendirmek ise doğru seçenek router.
Kendi pc nize yeni kablo alacaksınız. Ayrıca wifi olarak da yeni bir wifi gibi gözükür. Şifresini felan uygulamadan siz belirlersinizşimdi diyelimki ben router aldım cat 6 kabloyu taktıktan sonra wifi evimde gözükecek yoksa yeni bi şifreyi kendimmi yaratmam gerekiyor ?
ve cat 6 yı ona taktıktan sonra kendi pc me başka kablo almam gerekiyormu ?
bütün sorularımı cevapladın çok teşekkür ederim .Kendi pc nize yeni kablo alacaksınız. Ayrıca wifi olarak da yeni bir wifi gibi gözükür. Şifresini felan uygulamadan siz belirlersiniz
Router alabilirsinizMerhaba Arkadaşlar
Şimdi biz komşudan internet alıyoruz modem onlarda dolayısıyla Wifi bizim eve kadar çekmiyor. Modemi yukardan almadan wifi eve taşımamın bi yolu varmı ?
bütün sorularımı cevapladın çok teşekkür ederim .Kendi pc nize yeni kablo alacaksınız. Ayrıca wifi olarak da yeni bir wifi gibi gözükür. Şifresini felan uygulamadan siz belirlersiniz
önerdiğin ucuz bi router varmı ? çok fazla para harcamak istemiyorum max 200 tlRouter alabilirsiniz
Gayet güzel güçlü bir routerbütün sorularımı cevapladın çok teşekkür ederim .
önerdiğin ucuz bi router varmı ? çok fazla para harcamak istemiyorum max 200 TL
az once bende buna bakmıştımBunu kullanıyorum. Çok ama çok memnunum. Aynı sizin gibi komşudan internet çektiğim için bunu almaya karar verdim