Modem Dsl Gidip Geliyor

Xrealzy

80+
Reaksiyon skoru
7
Modemde sıkıntı yok internet cayır cayır 20 megabit upload vs. veriyor.
Fakat internet modemı dsl gidip geliyor arayüzden baktım hat durumu bi bağlı oluyor bi yeniden bağlanıyor. tekrarlıyor bunu.

(kablolarının takılı olduğuna eminim ve doğru taktığımıada eminim ilk aldığımız zamandan beri böyle ama şimdi yapmaya başladı))

Hava koşullarından olabilirmi?

Farklı adaptörle deneyin.
Belirli bir süre kullanımdan sonra oluyorsa hat değerlerinizi kontrol edin; kendiliğinden snr de düşme ve hat zayıflaması, crc hatasında artma var mı diye. Kablo ucu jak bile etkiler.

Fakat internet modemı dsl gidip geliyor arayüzden baktım hat durumu bi bağlı oluyor bi yeniden bağlanıyor. tekrarlıyor bunu.

(kablolarının takılı olduğuna eminim ve doğru taktığımıada eminim ilk aldığımız zamandan beri böyle ama şimdi yapmaya başladı))

Hat değerlerini atarmısın.

hat değerleri çok kötü snr aşırı düşük hat zayıflaması yüksek kablonda ek varsa onları kontrol edebilirsin yada iç tesisatı yenile cat 6 yapabilirsin

Hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişikliği talep et.
müşteri hizmetlerinimi aramam gerekiyor
Post automatically merged:

hat değerleri çok kötü snr aşırı düşük hat zayıflaması yüksek kablonda ek varsa onları kontrol edebilirsin yada iç tesisatı yenile cat 6 yapabilirsin
telefon kablo ile çektik fiber yok köy yerindeyim.

müşteri hizmetlerinimi aramam gerekiyor

telefon kablo ile çektik fiber yok köy yerindeyim.
müşteri hizmetleri ara söyle kablo tesisatını yenilerler belki

teşekkür ederim sağol. Ama düzgün calısıyordu kablolar. iyiydi internet düzgündü yani şu ana akadar nolduda böyle oldu kendi kendine sıcaktan da olmuş olabilir
portda sorun olabilir saha dolabında sorun olabilir ama genelde kablodan olur özellikle kabloda ek varsa onlar yapar kabloda ek varsa onları kontrol edebilirsin

Çoğu Operatörün İnternet Bağlantısı İçin Bağlantıya Gelen Arkadaşlar Şebeke Kablolarını Yalıtım Amaçlı Elektrik Bantı Sarmıyor Ve Sabitlemiyorlar Çeşitli Hava Durumlarından Veya Kabloların Oynamasından Kaynaklanıyor Olabilir.

Daha Önceki Altyapımda Aynı Sorun Vardı Sıfırdan Kendim Çektim Şuan Hiçbir Sorunum Yok.

Modemin adaptörüyle aynı voltajda ve amperde ( amper bir tık daha yüksekte olabilir) farklı adaptörle deneyin.
Hat zayıflaması yüksek; ek yerleri bantlı ise yakla bağlayın. Kablo ucu jakıda yenileyin. Köydeyim dediniz; eve gelen hatta da sorun olmuş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,454
Üyeler
190,918
Son üye
Reznov.
Geri