Neler Yeni

Modem internet yok hatası

Kerimmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim Dağdelen
Bütçe
1000
Ttnet Zyxel VMG3312-B10B model modemim geçtiğimiz günlerde durduk yere internet bağlantısını kopardı ve internet göstergesi kırmızı ışık yanmaya başladı. Servis sağlayıcımı aradığım zaman da reset atıp tekrar kurulum yapmamı önerdi. Reset attığım zaman ama kurulum yapmadığım zaman internet göstergesi yeşil yanıyor ve kurulum ekranındaki wan portu aktif (Y olarak) gözüküyor. Kurulum yaptığım zaman da internet göstergesi kırmızı yanıyor ve wan portu kapanıyor (N olarak).

Modemi güncelledim ama işe yaramadı kablolarda bir sıkıntı yok ve bildiğim kadarıyla altyapı çalışması vesaire de yok bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bunun haricinde modemin bozulmuş olma ihtimaline karşı adsl vdsl destekleyen 0 ~1000 liralık modem önerebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
hiç modem falan alma o ışığın kırmızı yanması iss in sorunu arayıp olmuyor de tekrar söyle yapmak zorundalar kendi hataları.

Kerimmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim Dağdelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç modem falan alma o ışığın kırmızı yanması iss in sorunu arayıp olmuyor de tekrar söyle yapmak zorundalar kendi hataları.
Evet büyük ihtimalle iss kaynaklı bir durum 2 defa aradım ilk seferinde modeme reset atıp tekrar denememi 2. Seferinde de modemi güncellememi söylediler. Bu model modemler türk telekoma bağlı olduğu için güncellemesi otomatik yapılıyormuş. İnternetten bulduğum html kodları ile eski sürümleri teker teker denedim ama nafile sonuç aynı. Bugün tekrar arıza kaydı oluşturdum işin içinden çıkamazsam mecbur iss değiştireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,069
Üyeler
164,430
Son üye
Estexa
Top Bottom