Neler Yeni

Modem mi router mi alinmali

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
Bütçe
1400
Turktelekomun verdiği eski tplink modemine sahibim 2.4 GHz wifi var ama oturma odasında modem evin diğer odalarinda çekmiyor. 1k yi çok aşmayan modem önerir misiniz wifi kapsama alanı iyi olan. Yoksa router mi almalıyım internet hızım 80mgbt

T.F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa K.
Turktelekomun verdiği eski tplink modemine sahibim 2.4 GHz wifi var ama oturma odasında modem evin diğer odalarinda çekmiyor. 1k yi çok aşmayan modem önerir misiniz wifi kapsama alanı iyi olan. Yoksa router mi almalıyım internet hızım 80mgbt
Hangisi iyiyse onu al router ı modem gibi kullanabiliyorsun diye biliyorum

Yunus-16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus Çamsever
Modem al heryerde çeker Keenetic bakabilirsin veya tenda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemi orta bir yere koy ki heryerden çeksin ben öyle yapıyorum heryerden çekiyor

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
modem router farkı ne?

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem al heryerde çeker Keenetic bakabilirsin veya tenda

Modemi orta bir yere koy ki heryerden çeksin ben öyle yapıyorum heryerden çekiyor
İkisini de öneriyorlar biraz araştırdım lakin alıp kötüleyeni çok fazla o yüzden kararsızım

Modemi ortaya koyacak yerim yok kutu gibi evde yaşıyorum ortası salon ama modemi koyacak yer yok

Yunus-16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus Çamsever
İkisini de öneriyorlar biraz araştırdım lakin alıp kötüleyeni çok fazla o yüzden kararsızım

Modemi ortaya koyacak yerim yok kutu gibi evde yaşıyorum ortası salon ama modemi koyacak yer yok
Keenetic kullandım baya dolu dolu özellikleri vardı extra dsl modeli vardı bende ama heryerde çekiyordu evin çekim gücü biraz bana zayıf gibiydi extra dslin ama sıkıntısızdı

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keenetic kullandım baya dolu dolu özellikleri vardı extra dsl modeli vardı bende ama heryerde çekiyordu evin çekim gücü biraz bana zayıf gibiydi extra dslin ama sıkıntısızdı
Ekstra dsl bütçemi çok aşıyor 2k bandına çıkamam alt modelinde DNS ayarı bile yokmuş diye duydum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Furkan Görür
fiber internetin varsa ve evinde gpon varsa router alacaksın

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
Tplink archer vr400 düşündüm ama sürekli indirme veya uzun süreli online oyun oynuyorsanız almayın demişler isindigindan dolayı

fiber internetin varsa ve evinde gpon varsa router alacaksın
Fiber internetim yok VDSL bağlantım var ortalama 60-80 arası dalgalı hız alıyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Furkan Görür
Tplink archer vr400 düşündüm ama sürekli indirme veya uzun süreli online oyun oynuyorsanız almayın demişler isindigindan dolayı

Fiber internetim yok VDSL bağlantım var ortalama 60-80 arası dalgalı hız alıyorum
vdsl ise router ne işine yarayacak? eğer ana modemi değiştirmek istiyorsan router almayacaksın. Fakat evdeki diğer odalarda çekmesini istiyorsan router alacaksın

Lady-Of-Ice

80+ Silver
modem router farkı ne?
Router da dsl giriş yok, wan dan bağlanırsın. Vdsl de kullanamazsın.
Modemi vdsl de ve fiberde kullanabilirsin. (Router özelliği varsa, router modunda fiberde )

Keenetic alabilirsin. Carrier mesela. Manuel snr-hız ayarı var.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
VDSL hatlarda direkt router alırsan kullanamazsın. 4x4 antene sahip modem alabilir ya da router alarak LAN portundan bağlayabilirsin.

Top Bottom