- Reaksiyon skoru
- 1,361
nasıl sızacaklar dostum allah aşkına şifretni koyarsın geçersinçalınabilir kablosuz ağa sızıp yapabilecekleri oldukça fazla.
nasıl sızacaklar dostum allah aşkına şifretni koyarsın geçersinçalınabilir kablosuz ağa sızıp yapabilecekleri oldukça fazla.
bilmiyorum açıkla ozaman?güldürme beni bilmiyorsan bilmiyorum de geç
açıklancak bir şey göremiyorum dostum modeme sızıldığını düşün bütün ağ trafiğini görebilir veri akışına dahil olabilir aynı ağa bağlı olan cihazlarıda izleyebilir daha ne olsun.bilmiyorum açıkla ozaman?
internetemi bağlanabilir bilmiyorum ondan soruyorum internette nerelere girebildiğimi görebilirmiaçıklancak bir şey göremiyorum dostum modeme sızıldığını düşün bütün ağ trafiğini görebilir veri akışına dahil olabilir aynı ağa bağlı olan cihazlarıda izleyebilir daha ne olsun.
Adama niye sert yapıyorsunbilmiyorum açıkla ozaman?
sızarsa ne olur mesela sadece interneti kullanmazmı? modemin şifresinin kırılmaması için neler yapılmalı pekiAdama niye sert yapıyorsunadam haklı bu arada modeme istediğin gibi güçlü şifre koy kırmanın yolları var. Modeme yabancı birisi bağlanırsa donanımlarla ağdaki diğer cihazlara sızabilir
Araştır usta anlatmaya çalışanları anlamıyorsunsızarsa ne olur mesela sadece interneti kullanmazmı? modemin şifresinin kırılmaması için neler yapılmalı peki
burası forum değilmi dostum sorarım anlatmak yerine araştır demek ne kadar mantıklıAraştır usta anlatmaya çalışanları anlamıyorsun
zaten öyle olması gerekiyor sizi gibilerden çok dolu piyasa bir şey öğrenmek için birine sormana gerek yok internet ne güne duruyor!burası forum değilmi dostum sorarım anlatmak yerine araştır demek ne kadar mantıklı