Modem önerisi alabilirmiyim?

bilmiyorum açıkla ozaman?
açıklancak bir şey göremiyorum dostum modeme sızıldığını düşün bütün ağ trafiğini görebilir veri akışına dahil olabilir aynı ağa bağlı olan cihazlarıda izleyebilir daha ne olsun.

açıklancak bir şey göremiyorum dostum modeme sızıldığını düşün bütün ağ trafiğini görebilir veri akışına dahil olabilir aynı ağa bağlı olan cihazlarıda izleyebilir daha ne olsun.
internetemi bağlanabilir bilmiyorum ondan soruyorum internette nerelere girebildiğimi görebilirmi

bilmiyorum açıkla ozaman?
Adama niye sert yapıyorsun 😄 adam haklı bu arada modeme istediğin gibi güçlü şifre koy kırmanın yolları var. Modeme yabancı birisi bağlanırsa donanımlarla ağdaki diğer cihazlara sızabilir

Adama niye sert yapıyorsun 😄 adam haklı bu arada modeme istediğin gibi güçlü şifre koy kırmanın yolları var. Modeme yabancı birisi bağlanırsa donanımlarla ağdaki diğer cihazlara sızabilir
sızarsa ne olur mesela sadece interneti kullanmazmı? modemin şifresinin kırılmaması için neler yapılmalı peki

burası forum değilmi dostum sorarım anlatmak yerine araştır demek ne kadar mantıklı
zaten öyle olması gerekiyor sizi gibilerden çok dolu piyasa bir şey öğrenmek için birine sormana gerek yok internet ne güne duruyor!
eğer bulamassın aradığın bilgiyi gelir sorarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,288
Üyeler
195,591
Son üye
Rastrein
Geri