Neler Yeni

Öneri Modem önerisi istiyorum 3 model arasında kaldım tavsiyeniz nedir?

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Bütçe
1500
Fiyat farkına değerse 1. Tenda v12 değmezse diğer 2 sinden birini düşünüyorum evim 2 katlı hiçbir modem 2 kattada çekecek güçte değil diye düşünüyorum.
Evi sel bastı tavana kadar su oldu türksat kablonet kullanıyordum 4 yıldır. Şimdi modem için 2400 TL para istiyorlar modemi iade edemediğim için.
1.https://www.amazon.com.tr/dp/B096TTM9PT/ref=asc_df_B096TTM9PT1698192000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B096TTM9PT&linkCode=asn&th=1

2.https://www.pttavm.com/tenda-v300-4port-wifi-n-300mbps-vdsl2fiber-modem-router-p-424518905?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.40.1

3.https://www.amazon.com.tr/dp/B07CF4CDNM/ref=asc_df_B07CF4CDNM1691746200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07CF4CDNM&linkCode=asn

keenetic extra 2000 küsür olduğu için yazmadım bile

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
evim 2 katlı hiçbir modem 2 kattada çekecek güçte değil diye düşünüyorum.
Evin betonuna, oda büyüklüğüne göre değişir veya modem konumlandırmasına göre. Bizimkide 2 katlı ve keenetic modem kullanıyorum.
Tam böyle aslında üst katta ortada duruyor denilebilir yere konumlandırdık, aşağı katta 3 oda var ve 2sinde çekmiyor. 1080 yerine 360p izletiyor videoları.
Özellik olarak neredeyse aynılar, keenetic'in arayüz ayar olanağı vesaire daha fazla. Derseniz ki bu bana fazla, diğerleri işimi görür derseniz diğer modemlerden birini alıp geri kalan parayla bir tane acces point alıp çekmeyen katın ortasına konumlandırabilirsiniz ama ethernet kablo çekmeniz gerekecek. Wifi dağıtıcı ben pek önermem bu tür durumlarda, telefonun çekmediği yerde o da verimli çekmeyeceği için modeme biraz daha yakın tutmanız gerekecek.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evin betonuna, oda büyüklüğüne göre değişir veya modem konumlandırmasına göre. Bizimkide 2 katlı ve keenetic modem kullanıyorum.
Tam böyle aslında üst katta ortada duruyor denilebilir yere konumlandırdık, aşağı katta 3 oda var ve 2sinde çekmiyor. 1080 yerine 360p izletiyor videoları.
Özellik olarak neredeyse aynılar, keenetic'in arayüz ayar olanağı vesaire daha fazla. Derseniz ki bu bana fazla, diğerleri işimi görür derseniz diğer modemlerden birini alıp geri kalan parayla bir tane acces point alıp çekmeyen katın ortasına konumlandırabilirsiniz ama ethernet kablo çekmeniz gerekecek. Wifi dağıtıcı ben pek önermem bu tür durumlarda, telefonun çekmediği yerde o da verimli çekmeyeceği için modeme biraz daha yakın tutmanız gerekecek.
Bizimde alt katta duruyor üstteki 2 odada çekmiyor sanırım ne yaparsak yapalım tüm eve dağıtacak modem yok uyguna dediğiniz gibi acces point almam gerek teşekkür ederim

Top Bottom