Yardım Modem router olarak nasıl kullanılır?

Pc yok ama ben telefon kullanmak için istiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz xiaominin routeri var ama pek bir işe yaramıyor
aynen kablosuz olanlar pek iyi çalışmıyor her yerde, kablolu router alırsan daha iyi olur bence ikinci elde uygunada bulursun belki

aynen kablosuz olanlar pek iyi çalışmıyor her yerde, kablolu router alırsan daha iyi olur bence ikinci elde uygunada bulursun belki
Bendeki TTNet ile aynı olduğunu düşünüyorum bir farklılık yoktur bence sadece etiketi farklı
Screenshot_2023-06-19-14-07-04-388_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-06-19-14-07-06-467_com.miui.gallery.jpg

Router özelliği var diyor ozaman bende de var mıdır?

Evet arayüzünden ayarlar kısmından da bulabilirsiniz. Dhcp ayarını görürseniz var demektir. Dhcpyi devre dışı bırakın.
Screenshot_2023-06-19-23-26-42-148_com.android.chrome.jpg

DHCP değil de DSCP diye var.

Aha DHCPyi buldumm:D şimdi bunu devre dışı yapmam ile bütün olay çözülecek mi?

Screenshot_2023-06-19-23-33-04-370_com.android.chrome.jpg

Evet arayüzünden ayarlar kısmından da bulabilirsiniz. Dhcp ayarını görürseniz var demektir. Dhcpyi devre dışı bırakın.
Screenshot_2023-06-19-23-33-04-370_com.android.chrome.jpg

DHCP ayarını buldum yani bu modemi artık router olarak kullanabilir miyim? Kablo alayım mı ozaman?

Arkadaşlar bu DHCPyi kapatınca internet yaymaya hazır mı oluyor? Ethernet kablosunu ana modemin ethernet 1 slotuna takip bu 2. Ucunu Köprü yapacağım modemin neresine takacağım?

Son düzenleme:
CNC operatörlügü yanılmıyorsam, Bende yapıyorum :)
Bu minifix delik delme makinesi ve CNC özelliği de var:)

Makineyi daha yeni aldık 1-2 haftadır atölyemizde ve ilk siftahı dün babanneme ayakkabı dolabı yaparak attık:) ve bir müşterinin işini de dün delik delme ile hallettik gayet hızlı oldu, bir yığın sunta deldik. Daha CNC çizimi yapamıyoruz ama onu da öğreniriz. Bundan böyle montaja girmeyeceğiz bu makine ile seri üretip montajcılara vereceğiz onlar da monte edecek, zaten bizim işin en zahmetli yeri montajı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,497
Üyeler
186,631
Son üye
Yagiyoo
Geri