acarr.erenn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Modem satın alıcam iyi ne önerirsiniz? çekim gücü iyi olsun
bu nasıl?![]()
Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şuan kullanıyorum ve modeme her ay güncelleme geliyor hatta güncellemeler ile daha da hızlanıyor tavsiye ederim.
ulan adama 10 bin tl lik modem atmışın![]()
Planet PL-ICG-2510W-LTE Industrial 4G LTE Cellular Wireless Gatew Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Planet PL-ICG-2510W-LTE Industrial 4G LTE Cellular Wireless Gatew fiyatlarını Akakçe ile takip et! Planet PL-ICG-2510W-LTE Industrial 4G LTE Cellular Wireless Gatew özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Keenetic modemlere bakmanı öneririm. 1 sene kullandım gerçekten çok kaliteliler.Modem satın alıcam iyi ne önerirsiniz? çekim gücü iyi olsun
Tp-link hakkında çok bilgim yok ama şöyle bir söz var ucuz etin yahnisi yenmez diye ama yinede araştır ve öyle karar ver seni hüsrana uğratmasın
aynen bak farketmedim benBu modem değil router.
https://www.hepsiburada.com/asus-ds...ckgsnH2HAg4vb3sGlW0aApjEEALw_wcB&gclsrc=aw.ds![]()
Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus DSL-AC750 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şuan kullanıyorum ve modeme her ay güncelleme geliyor hatta güncellemeler ile daha da hızlanıyor tavsiye ederim.
aynen
Şuan bu modemle aldığım hız ve ping değerler hemde kablosuz 5G