Neler Yeni

Modem sıfırladıktan sonra nete bağlanmıyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Modemi 198. İle başlayan modem arayüzünden sıfırladım ve ondan sonra 1 dk bekletti ve sonra oturum açma yerine attı net komple gitti bitek pcde arayüze girerken var şimdi diyiceksinizki modem arayüzüne gir eski şifrenle vs şifrem hala aynı girdiğimde hiçbir değişiklik yok ama nete girmiyor ne yapabilirim

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Modemim altında şifre ve int adı yazar. Ordan girip tekrardan 198 le başlayan adrese girip ayarlamalar yapabilirsin.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemim altında şifre ve int adı yazar. Ordan girip tekrardan 198 le başlayan adrese girip ayarlamalar yapabilirsin.
198le olan arayüze zaten giriş yapabiliyorum hocam neye göre ayarlama yapıcam işte

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
198le olan arayüze zaten giriş yapabiliyorum hocam neye göre ayarlama yapıcam işte
Şifre ve internet ismi sıfırlandı dediniz. Güvenlik kısmından yapabilirsin. Şimdi hangi modem bilmiyorum her arayüz farklu,ı oluyor ama güvenlik kısmında olur genelde

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Şifre ve internet ismi sıfırlandı dediniz. Güvenlik kısmından yapabilirsin. Şimdi hangi modem bilmiyorum her arayüz farklu,ı oluyor ama güvenlik kısmında olur genelde
Şifre hala aynı dedim huaweinin arayüzü atlantisnetin modemi hala giremiyorum nete

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
şifren aynıysa nasıl bağlı değilsin
Hocam ethernet ile pcye bağlıyım ondan sonra arayüzede girdim bu kadar teldede girebiliyorum ama bağlı,internet yok hatasını veriyor

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hocam ethernet ile pcye bağlıyım ondan sonra arayüzede girdim bu kadar teldede girebiliyorum ama bağlı,internet yok hatasını veriyor
şifreyle alakalı değil o zaman bu olay.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
Kullandigin internet servis sağlayıcısına geçerken k. Adı şifre yolluyo onları tekrar girmen lazım büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom