Neler Yeni

Yardım Modem Soğutucu Fan? Nerden alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Celal aras
Bütçe
600
Modemim çok isiniyor hele bu sicak havada patlayacak diye korkuyorum :D

Usb li veya adaptörlü fan nerde bulabilirim internetten baktim çoğu pinli kasaya takılan cins olsa adaptörlü veya usb li çok iyi olur.

Farex

80+ Silver
Modeme hiçbir şey olmaz diyemem elektronik cihazlar ama öyle patlama vs olmaz genelde modemler ısıya dayanıklı üretilir durmadan çalışacakları için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Celal aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeme hiçbir şey olmaz diyemem elektronik cihazlar ama öyle patlama vs olmaz genelde modemler ısıya dayanıklı üretilir durmadan çalışacakları için.
Bi fan bulamadim hocam ya kasaya takilan fan alacaktim onlarinkide pinli usb veya adaptore donusturemezmiyiz ya da adaptorlu 12-14 cm fan yokmudur biliyormusunuz

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
bi bilgisayar fanı al 12 volt birde 12 volt adaptör al fanın kablolarını kes adaptörün de kırmızıyı kırmızıya siyahi siyaha bağla bukadar çalışır bişey olmaz ama illahaki takcam diyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Celal aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi bilgisayar fanı al 12 volt birde 12 volt adaptör al fanın kablolarını kes adaptörün de kırmızıyı kırmızıya siyahi siyaha bağla bukadar çalışır bişey olmaz ama illahaki takcam diyorsan
Pek anlamam hocam ya basit bi olaymidir

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Modem dediğin ısınır zaten. Kronik ısınınca hız düşümü vs. model değilse bir şey olmaz. Ek olarak bir yere koyup etrafını 0'lamadıysanız bir şey olmaz.

Top Bottom