Neler Yeni

Çözüldü✓ Modem ve internet sıkıntılı

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Arkadaşlar
100 mbps türk telekom net tarifem var
alabildiğim hız maksimum 75 modem tv ve pc üçü biyerde birbirlerine çok yakın .
Şimdi tv de netflix lan bağlantılı , cep telefonlarıda wifi ye bağlı ayrıca ben pc de oyun oynuyorum ancak nette dalglanma oluyor , bu oyuna çok yansıyor bir el ace atıyorum yağ gibi akıyor oyun , sonra bi kaç el tek yiyorum enteresan bir şekilde , bu konuyla alakalı yapılabilecek donanımsal bir çözüm varmıdır .

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Arkadaşlar
Şimdi tv de netflix lan bağlantılı , cep telefonlarıda wifi ye bağlı ayrıca ben pc de oyun oynuyorum ancak nette dalglanma oluyor , bu oyuna çok yansıyor bir el ace atıyorum yağ gibi akıyor oyun , sonra bi kaç el tek yiyorum enteresan bir şekilde , bu konuyla alakalı yapılabilecek donanımsal bir çözüm varmıdır .
Oyun oynadığın sırada internet kulanımı yüksek mi?
Modem arayüzünden bakabilirsin, o an ne kadar kullanılıyor internet

Farex

80+ Silver
Arkadaşlar
Senin bina eski ise bina kutusundan daireye ynei cat6 kablo çeksen bile etkileyebilir değerlerin artabilir.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bina içindeki kutu baya eski darmadağın duruyor ben cat6 ile çektim ama sorun içeride sanırım anlayamadım

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Yani bina içindeki kutu baya eski darmadağın duruyor ben cat6 ile çektim ama sorun içeride sanırım anlayamadım
Eğer oyun oynadığın zamanlarda evdeki diger cihazlar kablolu yada kablosuz farketmez, netflix te film izlerken yada telefonda instagram da keşfette takılıyorsa yani internet yük altındaysa oyunda pingin yükselir.
Bu siteden testi başlat ve sağ tarafta yüklü ve yuksuz pingini görebilirsin.
Bunu dizginlemenin yollarından biri bağlı cihazların hızlarına limit koyabilirsin tabi modemin yapabiliyorsa

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Eğer oyun oynadığın zamanlarda evdeki diger cihazlar kablolu yada kablosuz farketmez, netflix te film izlerken yada telefonda instagram da keşfette takılıyorsa yani internet yük altındaysa oyunda pingin yükselir.
Bu siteden testi başlat ve sağ tarafta yüklü ve yuksuz pingini görebilirsin.
Bunu dizginlemenin yollarından biri bağlı cihazların hızlarına limit koyabilirsin tabi modemin yapabiliyorsa
Eyvallah hocam bilgiler için teşekkürler.

Top Bottom