teknik arıza olabilir veya çalışma vardırModemim vodafone a ait ve evde kullanıyorum. İnternet ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanıyor, reset düğmesine basarak defalarca resetledim ve fişi çıkarıp taktım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
müşteri hizmetlerini arayıp soracaksın çalışma vesaire olabilirModemim vodafone a ait ve evde kullanıyorum. İnternet ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanıyor, reset düğmesine basarak defalarca resetledim ve fişi çıkarıp taktım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
modemde 2 gün önce sorun yokt. bir yere gitmemiz gerektiği için tüm kabloları çıkartıp modemi kaldırmıştık. şimdi yine taktığımda çalışmıyor. modem sadece 2-3 gün boşta kaldı, bozulduğunu düşünmüyorum açıkçasıo zaman sorun ya kabloda yada sağlayıcıda kanka modemlik olma ihtimali için yedek modem yada komşudan felan rica edip deneyebilirsiniz
çok sağolun hocam sorunu çözdüm. Yardımlarınız için herkese teşekkürler.reset atıp tekrar kurmayı deneyin kullanıcı adı şifre girerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama o da bir seçenek dostum dsl ışığı yanıp sönmüyor 3 ihtimal var sağlayıcı bakımda vs vs kablo kopukluk bozukluk jack vs vs modem diğer seçenekte