Modemde sadece power yanıyor yardım edin lütfen

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,806
Modem gitti ya yerini değiştirmek istedik kabloları söktük diğer odadan geçirdik tekrar bağladık gelmiyor power yanıyor sadece dls İnternet falan yanmıyor niye böyle oldu ya
Kablolaylamı alakalı ki

internet hattında splitter var mı ? yani telefon hattı üzerinden mi internet kullanıyorsun ?

Modem gitti ya yerini değiştirmek istedik kabloları söktük diğer odadan geçirdik tekrar bağladık gelmiyor power yanıyor sadece dls İnternet falan yanmıyor niye böyle oldu ya
Kablolaylamı alakalı ki
Hocam cıkardıgınız yere tekrar takın bi ordada calısmazsa alt yapı veya modemde sorun vardır yoksa bagladınıgınız kabloda internet geçişi yoktur benim düşüncem boyle

Hocam cıkardıgınız yere tekrar takın bi ordada calısmazsa alt yapı veya modemde sorun vardır yoksa bagladınıgınız kabloda internet geçişi yoktur benim düşüncem böyle
Reis 2-3 metre yandaydı sanmam eski yere alınca bişey değişeceğini dls kablosuyla alakalı muhtemelen çözemedik servis gelicek köklerler 150-200 lira
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cıkardıgınız yere tekrar takın bi ordada calısmazsa alt yapı veya modemde sorun vardır yoksa bagladınıgınız kabloda internet geçişi yoktur benim düşüncem boyle
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri