Dediğim gibi ama yapmak zorundasınız PSP için.Şu an wpa2-psk aktif diğer seçenek de wpa psk/wpa2-psk bunu 2. Yazdığıma alınca dediğiniz gibi sorun oluşmaz güvenlik açısından değil mi ?
Şifreyi bulsa bile giriş yaparken filtrelemeye takılacaktır.Beyaz listeyi aktif edince dışarıdan bir saldırı olur mu ?
Öyle pat diye giriş yapamaz merak etmeyinValla olabilir burda çocuklar öyle bir modem denk getirse direkt bağlanır sokaktan
Başlıktaki gibi sorum
Bulamadım ya. Psp için wpa psk gerekiyormuş arayüzümden yapamadımModem arayüzüne giriş yapıp oradan yapabilirsiniz diye biliyorum.
Peki bir sorun oluşturur mu bunu değiştirmek?Modem arayüzüne girip "Kablosuz ayarları" bölümünden değiştirebilirsiniz.
Modem arayüzü hakkında çok detaylı bilgim yok. Başkasının yardımcı olması daha sağlıklı olur.Bulamadım ya. Psp için wpa psk gerekiyormuş arayüzümden yapamadım
Post automatically merged:
Peki bir sorun oluşturur mu bunu değiştirmek?
Hayır oluşturmazBulamadım ya. Psp için wpa psk gerekiyormuş arayüzümden yapamadım
Saldırıya daha açık hale gelir.Bulamadım ya. Psp için wpa psk gerekiyormuş arayüzümden yapamadım
Şu an wpa2-psk aktif diğer seçenek de wpa psk/wpa2-psk bunu 2. Yazdığıma alınca dediğiniz gibi sorun oluşmaz güvenlik açısından değil mi ?Hayır oluşturmaz
Beyaz listeyi aktif edince dışarıdan bir saldırı olur mu ?Saldırıya daha açık hale gelir.
WPA2'de belli güvenlik değişimleri yapıldı.
WPA'da saldırgan giriş anında paketleri yakalayıp, denetleyip şifrenizi bulabilir.
Eğer yapacaksanız bunu lütfen tüm cihazlarınızı bağladıktan sonra MAC Filtrelemesi ile cihazlarınızın adreslerini beyaz listeye alın.
MAC filtrelemesini açtığınızda beyaz listede olmayan cihazlar giremez.
Benim şuan yapacağın ayarlarda modemim ve daha önce bir sorun yaşamadım zaten yanlış bilmiyorsam bu kablosuz ağdan gelecek sorunları engelliyor.Adresinizde modeminize girmeyi bekleyen birisi var mıdır ki... ?Şu an wpa2-psk aktif diğer seçenek de wpa psk/wpa2-psk bunu 2. Yazdığıma alınca dediğiniz gibi sorun oluşmaz güvenlik açısından değil mi ?
Beyaz listeyi aktif edince dışarıdan bir saldırı olur mu ?
Valla olabilir burda çocuklar öyle bir modem denk getirse direkt bağlanır sokaktanBenim şuan yapacağın ayarlarda modemim ve daha önce bir sorun yaşamadım zaten yanlış bilmiyorsam bu kablosuz ağdan gelecek sorunları engelliyor.Adresinizde modeminize girmeyi bekleyen birisi var mıdır ki... ?
Dediğim gibi ama yapmak zorundasınız PSP için.Şu an wpa2-psk aktif diğer seçenek de wpa psk/wpa2-psk bunu 2. Yazdığıma alınca dediğiniz gibi sorun oluşmaz güvenlik açısından değil mi ?
Şifreyi bulsa bile giriş yaparken filtrelemeye takılacaktır.Beyaz listeyi aktif edince dışarıdan bir saldırı olur mu ?
Öyle pat diye giriş yapamaz merak etmeyinValla olabilir burda çocuklar öyle bir modem denk getirse direkt bağlanır sokaktan
Pspyi güncelleyim sonra en iyisi tekrar eski haline getireyim modemi iyi fikirDediğim gibi ama yapmak zorundasınız PSP için.
Şifreyi bulsa bile giriş yaparken filtrelemeye takılacaktır.
Onu da geçebiliyorsa bırakın zaten ne kadar korunsanız da bulur bir çaresini
Şaka bir yana çok takılmamak lazım ama yine de güvenliği elden bırakmayın.
Öyle pat diye giriş yapamaz merak etmeyin![]()