Şuan en uygun iphone nerden, nasıl alınır?

sen aynı dedin ama tasarım farkı yok dedin var işte görüntüsü değişmiş teknik özellik olarakta çok fark var zaten ama eski telefonlar gibi yeni özellikler yok tabi ilk iphone x tanıtıldığında home butonu kaldırıldığındaki gibi bi yenilik bekleme her marka için geçerli bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon hocam şimdi anladım
s26 ultrada aç kapa yapılabilir hayalet ekran özelliği gelecek
katlanan telefonlar var
para yetmiyor ki

ayni kral cunku ayni kamerayi sola kaydiriyor ne fark var? kameraya katma deger katacak bir sey mi yapmış. saga sola kaydirinca kamera" burasi iyi ya burayi sevdim daha iyi çekerim artik" mi diyor?

olaya tasarimsal olarak bak.
Farklılık her zaman iyidir ama buna ne kadar farklılık denir bilemiyorum ama

s26 ultrada aç kapa yapılabilir hayalet ekran özelliği gelecek
katlanan telefonlar var
para yetmiyor ki
hayalet ekran bildiğim kadarıyla hala var diye billiyorum samsung tarafında

Farklılık her zaman iyidir ama buna ne kadar farklılık denir bilemiyorum ama
yok ya değmez bi farklılık markalar artık kerizliyor bizi bi yatırıp domaltmadıkları kaldı

sen aynı dedin ama tasarım farkı yok dedin var işte görüntüsü değişmiş teknik özellik olarakta çok fark var zaten ama eski telefonlar gibi yeni özellikler yok tabi ilk iphone x tanıtıldığında home butonu kaldırıldığındaki gibi bi yenilik bekleme her marka için geçerli bu
hocam kameranın görüntüsü aynı sadece x ekseninda sola kaydırmışlar, bu kaydırma size "wow tasarim ya" dedirttiriyorsa samsungun tasarımı daha şık durması lazım gözünüzde. Çin'li markalara hiçbir şey demiyorum onlar bu konuda 1850lerde yaşıyor.

hocam kameranın görüntüsü aynı sadece x ekseninda sola kaydırmışlar, bu kaydırma size "wow tasarim ya" dedirttiriyorsa samsungun tasarımı daha şık durması lazım gözünüzde. Çin'li markalara hiçbir şey demiyorum onlar bu konuda 1850lerde yaşıyor.
bende zaten devasa fark yok demedim hiç fark yok demişsin hiç yok diye bir şey yok illaki birşeyler değişiyor ama pek kayda değer değil sadece 13 le 17 arasındaki kayda değer değişiklik ai ve dinamik ada

o always on display
evet o işte kusura bakma karıştırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,158
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57