Şuan en uygun iphone nerden, nasıl alınır?

samsungun sadece arayüzünü sevmiyorum ya bide görüntüsünü 50k verdiğin telefonun görüntüsünün 20k lık modelinden farklı yok
iphone cok mu farkli kral, kamera dizilimi 13ten beri ayni o zaman iph17nin iph13ten farki yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onu boşver sen ailen ve çevren için tedavini al.
dalga gectigimi bile anlamiyorsun 🤣🤣
4 yillik telefonla flexlemeye çalışırsın milleti ne diyim..

iphone cok mu farkli kral, kamera dizilimi 13ten beri ayni o zaman iph17nin iph13ten farki yok.
emin misin fark olmadığına zaten bende bunun farkındayım samsungdada iphonedada durum aynı her sene aynı tasarım özellikle samsung şu 3 kameralı tasırımı bulduya a32 den beri Allah kahretsin bi vazgeçemedi tasarımdan güzel tasarım ama artık sıktı

Ekler

• 1771497271161.webp
    1771497271161.webp
    5.9 KB · Hit: 14
  • 1771497279319.webp
    1771497279319.webp
    6.1 KB · Hit: 13
emin misin fark olmadığına zaten bende bunun farkındayım samsungdada iphonedada durum aynı her sene aynı tasarım özellikle samsung şu 3 kameralı tasırımı bulduya a32 den beri Allah kahretsin bi vazgeçemedi tasarımdan güzel tasarım ama artık sıktı
beyni yok kanka onun 13 le 17 nin tasarımına aynı diyor

valla ayni sadece bi tane kamera x ekseninde sola kaydirilmis 🤣

yok kral öyle bi amacım yok. öyle yapmak istesem yapacağım şey telefonumla olmaz merak etme. büyük ihtimal sen alsan amacın oymuş ama onu belli ettin yeterince :D
pocikerim sentar cok iyi 🤣🤣 2023 yılında cikmis telefonu en uygun nerede alinir konusu açmışsın kanka yarma ya

pocikerim sentar cok iyi 🤣🤣 2023 yılında cikmis telefonu en uygun nerede alinir konusu açmışsın kanka yarma ya
sen aynı dedin şimdi kaydırmışlar diyorsun evet çok fark olmadığının bende farkındayım ama yanlış konuşuyorsun bilmeden

ben apple ın çokmu farklı dedim tasarımları

sen aynı dedin şimdi kaydırmışlar diyorsun evet çok fark olmadığının bende farkındayım ama yanlış konuşuyorsun bilmeden
ayni kral cunku ayni kamerayi sola kaydiriyor ne fark var? kameraya katma deger katacak bir sey mi yapmış. saga sola kaydirinca kamera" burasi iyi ya burayi sevdim daha iyi çekerim artik" mi diyor?

olaya tasarimsal olarak bak.

komik mi durum olduğunu düşünmüyorum insanların maddi durumu 2023 te çıkmış bi telefonada yetebilir 2025 te çıkmış telefonada 2015 te çıkmış telefonada komik olan nedir söyler misin bizde gülelim

hocalarım bende çok arada kaldım sızce iPhone 16e mı Xiaomi 15t pro mu ? kamere fln umrumda değil hızlı ve şarjı ıyı olsun yeter 16e 60hz diye uzak duruyorum
Hocam iphone takıntın yoksa samsung ya da xiaomi iyidir

komik mi durum olduğunu düşünmüyorum insanların maddi durumu 2023 te çıkmış bi telefonada yetebilir 2025 te çıkmış telefonada 2015 te çıkmış telefonada komik olan nedir söyler misin bizde gülelim
hava atmaya çalışması komik bence sen de gül. 🤣🤣

ayni kral cunku ayni kamerayi sola kaydiriyor ne fark var? kameraya katma deger katacak bir sey mi yapmış. saga sola kaydirinca kamera" burasi iyi ya burayi sevdim daha iyi çekerim artik" mi diyor?
sen aynı dedin ama tasarım farkı yok dedin var işte görüntüsü değişmiş teknik özellik olarakta çok fark var zaten ama eski telefonlar gibi yeni özellikler yok tabi ilk iphone x tanıtıldığında home butonu kaldırıldığındaki gibi bi yenilik bekleme her marka için geçerli bu

hava atmaya çalışması komik bence sen de gül. 🤣🤣
pardon hocam şimdi anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,297
Üyeler
192,677
Son üye
cereal_killer