Modeme mobil cihaz bağlanınca pingim çıkıyor

Reaksiyon skoru
28
35mbps lik gayet yeterli bir internetim var normalde hiç bir sıkıntı yok ama modeme bir kaç telefon bağlanınca pingim çıkıyor yani bir mobil telefon ne kadar İnternet harcayabilir ki pingim 1500 lere felan çıkıyor WiFi yi kapatınca evdekiler kızıyor varımdır bir çözüm yolu

35mbps lik gayet yeterli bir internetim var normalde hiç bir sıkıntı yok ama modeme bir kaç telefon bağlanınca pingim çıkıyor yani bir mobil telefon ne kadar İnternet harcayabilir ki pingim 1500 lere felan çıkıyor WiFi yi kapatınca evdekiler kızıyor varımdır bir çözüm yolu
Belki telefona gizli bişi indiriyordur. Farkında olmadan verileri kullanıyordur. Farkında olmadan başka birileri kullanıyordur internetini

Belki telefona gizli bişi indiriyordur. Farkında olmadan verileri kullanıyordur. Farkında olmadan başka birileri kullanıyordur internetini
Kimlerin bağlandığını görebiliyorum evdekiler hariç bağlanan yok yaptıklarıda video sosyal medya felan

bendede aynı sorun vardı müşteri hizmetlerini aradım düzeltiler

bağlanan cihaz herhangi bir app güncellemesi yapıyor olabilir veya icloud tarzı bulut fotoğraf yedekleme (google photos) tarzı bir program mevcut ise sürekli upload yapıp senin ping değerlerine etki ediyor olması muhtemel

Dostum olay basit ya aynı anda bağlanabilen cihaz sayısı az yada frekans karışıyor modemi 5ghz (varsa) yapmayı deneyebilirsin.

Geri