Gustavo31
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
nasıl bozuldu, yıldırım çaktı yandımı veya başka bişeymi oldu
75mbps alıyorum zatenVDSL + Fiber olarak kullanılır on numara.![]()
Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ufak ayar ile belki 100 90 alabilrsin altyapın destekliyor ise bu modemde SNR ayarı var.75mbps alıyorum zaten
Keenetic tabii ki yazılım olarak bile keenetic yok eder ama wifi 6 veya wifi tarafı daha ağırlıklı ise tenda önde olabilir tabi fiber olmadığı için gereksiz .Benim attığımdan iyi mi? bu keenetic
Keeneticin Bu Modelinimi Önerirsiniz Yoksa Bundan Daha İyi Bir Modeli Varmı Şimşek Çakmasında Yansın İstemiyorum Birde TürkTelekom Benim İnternet Sağlayıcım Takıp Direk Çalıştırabilirmiyim?Keenetic tabii ki yazılım olarak bile keenetic yok eder ama wifi 6 veya wifi tarafı daha ağırlıklı ise tenda önde olabilir tabi fiber olmadığı için gereksiz .
Keenetic Extra DSL - Tenda V15 AX1500 Karşılaştırması - Epey
Epey - Keenetic Extra DSL - Tenda V15 AX1500 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
onun için akım koruyucu priz alman gerekiyor sanırımKeeneticin Bu Modelinimi Önerirsiniz Yoksa Bundan Daha İyi Bir Modeli Varmı Şimşek Çakmasında Yansın İstemiyorum Birde TürkTelekom Benim İnternet Sağlayıcım Takıp Direk Çalıştırabilirmiyim?
kaç joule düAkım korumalı priz olduğu halde oldu bu durum Tunçmatikin 5li prizi