Neler Yeni

Modemim sanırım bozuk modem önerisi

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sezer TAŞBAŞI
modem açık ama internet yok resetliyorum geliyor. modem kaynaklı diye düşünüyorum. bütçe sınırı yok önerilerinizi bekliyorum. turknet kullanıyorum max 60-70 alıyorum modem değişince bu değişir mi? ya da pahalı bişeye gerek var mı? şu anki modemi millenicom vermişti tplink.

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış
Eğer ankaradaysan keenetic modem var elimde fiber geldiğinden beri kullanmıyorum. Modemde snr değiştirerek hız artırma özelliği de var ben bunun için almıştım 65 aldığım yerde o ayar sayesinde hızımı 85 e kadar çıkartıyordum.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sezer TAŞBAŞI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ankaradaysan keenetic modem var elimde fiber geldiğinden beri kullanmıyorum. Modemde snr değiştirerek hız artırma özelliği de var ben bunun için almıştım 65 aldığım yerde o ayar sayesinde hızımı 85 e kadar çıkartıyordum.
ankarada olsam değerlendirebilirdim bu aralar bu modemi çok görüyorum. ama bursadayım dostum mesafe çok. sen memnundun yani bundan?

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış
evet ben çok memnundum çekim gücü vs bayağı iyiydi ve arayüzüde diğer modemler gibi milattan kalma değil bildiğin mini güzel bir işletim sitemi yapmışlar adamlar. Eğer istersen dolap vs üzerinden verebilirim sana baya temiz cihaz. Keenetic extra dsl modeli internette en ucuz fiyat kaç ise hemen hemen yarısına yardımcı olabilirim.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Talat
ankarada olsam değerlendirebilirdim bu aralar bu modemi çok görüyorum. ama bursadayım dostum mesafe çok. sen memnundun yani bundan?
oyun modu oyun hızlandırıcı veya Qos özelliği olan bir modem almanızda fayda var ama yok ben fps oyunlarıyla fazla bir işim yok oyunlara fazlam bir işim yok diyorsanız arkadasların önerdıgı bır modemı alın gecın..

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sezer TAŞBAŞI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun modu oyun hızlandırıcı veya Qos özelliği olan bir modem almanızda fayda var ama yok ben fps oyunlarıyla fazla bir işim yok oyunlara fazlam bir işim yok diyorsanız arkadasların önerdıgı bır modemı alın gecın..
oyun oynuyorum evet özellikle fps. keenetic modemlerde bu bahsettiğiniz özellikler var mı? ya da aşırı fark olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ben çok memnundum çekim gücü vs bayağı iyiydi ve arayüzüde diğer modemler gibi milattan kalma değil bildiğin mini güzel bir işletim sitemi yapmışlar adamlar. Eğer istersen dolap vs üzerinden verebilirim sana baya temiz cihaz. Keenetic extra dsl modeli internette en ucuz fiyat kaç ise hemen hemen yarısına yardımcı olabilirim.
ortalama 2600 civarı. o fiyata daha fp modem var mı buna değer mi bilmiyorum

Son düzenleme:

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Talat
oyun oynuyorum evet özellikle fps. keenetic modemlerde bu bahsettiğiniz özellikler var mı? ya da aşırı fark olur mu?

en ucuz bu var

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış

istersen 1300 e veririm zaten kullanamıyorum bölgemde fiber var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi